7 nap alatt gyógyult meg a rákból egy ausztrál anyuka? Döbbenetes öngyógyulás vagy csoda?

2022. december 29., csütörtök
Az orvosok lemondtak róla, mégis felgyógyult. Egy kísérleti gyógymód mentette meg az életét. Aztán egy váratlan fordulat állt be…

Natalie Langworthy élete alaposan felfordult, amikor a kislánya születését követően a 8. hónapban váratlanul leukémiát diagnosztizáltak nála.

Ráadásul a betegség már igen előrehaladott fázisban volt, és sokak szerint nem sok eséllyel kecsegtettek a különféle modern - vagyis csak modernnek titulált, de valójában több évtizedes - kezelések, ő mégis alávetette magát ezeknek.

Négy kemoterápiás kúrán és csontvelő-átültetésen is átesett.

Ekkor még bizakodott, de a szervezete sajnos nem tudta tartani a tempót az egyre szaporodó rákos sejtekkel, így később még nagyon erővel támadt a betegség. Az állapota ekkor kezdett már rohamosan romlani.

"Hallottam, ahogyan megremeg az orvos hangja, amikor közölte velem, hogy a fehérvérsejtszámom elérte az 50-et, ami azt jelentette, hogy visszaestem" - emlékezett vissza Natalie.

Később már 150-nél járt a fehérvérsejt száma, az orvosok pedig gyakorlatilag teljesen lemondtak az elkeseredett nőről.

Amikor azonban lemond a modern nyugati orvoslás az emberről, az ember néha csodákra képes. Így volt ez az ő esetében is. kutatni kezdtek különféle alternatívák után és az motiválta őket, hogy sikerüljön túlélnie, és férjének ne egyedül kelljen felnevelnie kislányukat.

Egy kaliforniai barátuk jó hírekkel jelentkezett, miszerint egy Németországban kifejlesztett új kezelés talán segíthetne a nőnek.

A pár és az orvosok felvették a kapcsolatot a németországi orvossal, aki elvállalta Natalie kezelését. Az egyetlen probléma csak az volt, hogy ehhez Németországba kellett utaznia, ami Natalie állapota miatt nagyon költséges és megterhelő volt.

A család és a barátok azonban ekkor is a pár mellett álltak, és anyagilag is segítettek.

Magáról a kezelésről nem árultak el túl sok részletet, de a kezeléseket követően mindössze HÉT NAP ALATT kigyógyult a rákból, legalábbis erőteljes javulás következett be Natalie szervezetében, a későbbi kontrollokat követően pedig megállapították a rákmentességét.

A fordulat azonban itt következett be. Alig egy év elteltével a nőnél újra jelentkeztek a tünetek, ám ezúttal olyan erősen, hogy már nem volt visszaút.

Natalie végül elvesztette a rákkal szembeni csatát, és rengetegen gyászolták. Az eset azért nagyon érdekes, mert mindösszesen 7 nap alatt gyógyították ki, és a kísérleti kezelés egyértelműen használt nála.

A rák mégis újra megtámadta a szervezetét. vagyis nagyon sokak szerint igaz az a rákkal kapcsolatban, hogy a rák egy lelki eredetű betegség.

Vagyis, ha a lelki okok fennállnak, és mélyen gyökereznek a testünkben, akkor azok újra és újra előidézik a betegséget. A tumorok, daganatok, maga a rák ugyanis egy tünet. A lélek fájdalmának tünete.

Az eset kapcsán rengetegen úgy vélik, hogy ez az összefüggés tetten érhető volt, és az okok végül nem kerültek megszüntetésre, ami a fiatal anyuka életébe kerülhetett.

OSZD MEG másokkal is!

egészség rák rákkutatás rákgyógyszer tanulságos


Megtekintések száma: 365532

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet