​7000 éves lelet írhatja át az emberiség múltját: ősi idegen istenek szobrai?

2023. június 23., péntek




Nem véletlen, hogy minden elveszett, egykor virágzó civilizáció nyomtalanul tűnt el a Földről, ahogyan az sem véletlen, hogy az afrikai törzsektől kezdve az egyiptomiakon át az észak-amerikai indiánokig minden nép égből érkezett istenekről számolt be.

Mítoszaik, legendáik tele vannak ezekkel a csillagok közül alászálló alakokkal.

Túl sok párhuzamos egybeesés, hogy véletlenekről beszéljünk...

Egy 7000 éves szobor faragvány szintén felveti a nagy kérdést: a múltban idegen vándorok telepedhettek meg bolygónkon, akik aztán átadták tudásukat az embereknek? - írja a Titokterminál.com

Nem csak egy szobor van, létezik több ehhez hasonló szobor a területen, melyet egykor az Ubaid-kultúra uralt.

A szobrok érseksége az, hogy a legtöbbje 4-7000 éves.

Kifejezetten hosszúkás, hüllőszerű fejjel rendelkeznek, és bár humanoid testfelépítéssel vannak ábrázolva, vannak jelentős eltérések az emberhez képest.

Némelyik szobron olyan az alak, mintha egyfajta sisakot, vagy fejdíszt viselne, a paleoasztronauta elmélet hívei szerint ezek űrhajókkal az égből alászálló kozmonauták lehettek.

Reptiliánok, azaz hüllőszerű idegen entitások, akiket istenekként csodáltak az ősi idők hozzájuk mérten kevés értelmi képességgel rendelkező emberei.

Ezek az őscivilizációk voltak azok, akik feltárták előttünk a tudást, mely azzá tetet őket, amik.

Az emberek pedig ezeket az isteneket nem csak tisztelték, de például a maja birodalomban még áldoztak is nekik, ugyanis teljhatalmat tulajdonítottak nekik.

Mit is lehet tudni az Ubaid-kultúráról?

Legalább annyira titokzatos volt mint a sumer civilizáció. Az Ubaid-kultúra egy őskori kultúra Dél-Mezopotámiában, azaz Sumer – a mai Dél-Irak területén), ami az Ur városához közeli Tell el-Ubaid halomról kapta a nevét.

A kultúra legalább Kr. e. 5900-tól – a radiokarbon vizsgálatok szerint – mintegy Kr. e. 4300-ig, az újkőkor és a rézkor idején létezett.

A korszak előtt a területen komolyabb emberi letelepedésre utaló jelek nem mutathatók ki. Ebben az időszakban a terület sokkal csapadékosabb és mocsarasabb volt, mint ma. Népének etnikai jellegét nem ismerjük, de nem sumer és nem sémi volt.

A szakértők egy része abban egyetért, hogy nehéz meghatározni, hogy mit is ábrázolhat a 7000 éves szobor, és a hozzá hasonlóan megtalált többi szobor.

Az biztos, hogy aligha emberekről van szó.

Istenképek voltak, de hogy ezen istenképeket kikről, vagy mikről mintázhatták, az már egy olyan kérdés, amit nem mindenki válaszol meg szívesen a tudomány berkein belül...

OSZD MEG másokkal is!

ősi idegenek rejtélye


Megtekintések száma: 76836





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet