8 bizonyíték, hogy hazánkban demokrácia nélküli háttérhatalom uralkodik?

2017. március 11., szombat
Ezek a jelek legalábbis arra engednek következtetni, hogy komoly bajban vagyunk.

Anélkül, hogy politizálnánk, és mélyebben belemennénk a Magyarországot sújtó problémákba, általánosságban véve is aggasztó folyamatok érződnek a levegőben.

Arról van szó, hogy a tőke kiáramlása hazánkból már évek óta zajlik, méghozzá megállíthatatlanul. nem csak a munkaerő áramlott ki, és a szépreményű fiataljaink, de az ország gazdaságilag kivágja maga alatt a fát.

Sokakban felvetődött ezért már az, hogy a különféle kormányok mögött egy és ugyanazon háttérhatalom állhat immáron közel 30 éve, mint eddig.

És ez a háttérhatalom a demokrácia alappilléreinek a lebontásán munkálkodik.

Az itt említett jelek konkrét bizonyítékokként is tekinthetőek arra vonatkozóan, hogy a háttérhatalom létezik, és lassú, alattomos módszerekkel szívja el az ország tartalékait, miközben leépíti a demokráciát.

Nagyon súlyos demokráciai sérelem, hogy ma hazánkban egyes társadalmi csoportokat teljesen kizár a hatalom, és ha az érdekei úgy kívánják, akkor meg is félemlíti őket, vagy súlyosabb esetben fel is számolja azokat.

Napjainkban a korrupció elképesztő méreteket öltött, az emberek azonban már teljesen immunisak rá. Pedig milliárd számra tűnnek el összegek a költségvetésből, ismeretlen helyekre.

A mai magyar társadalomban már a fékek és az ellensúlyok rendszeres nem úgy működik, ahogyan kellene. Sőt, gyakorlatilag nem működik sehogy. Pedig egy egészséges országban ennek alapvetőnek kellene lennie.

Az is nagyon beszédes, hogy az elmúlt években a független bíróságok működése teljesen el lett lehetetlenítve, és az elvileg pártatlan ügyészségek is önkényesen ítélkeznek az egyes ügyekben.

Az is nagyon beszédes, hogy egy állítólagos demokráciában élő országban komplett sajtóorgánumok szűnnek meg rejtélyes módon, egyik napról a másikra. Aki pedig a háttérhatalmak ténykedését emlegeti fel, vagy közel jár ahhoz, hogy felfedje, milyen háttérhatalmi játszmák mennek az emberek feje felett, azt minden tekintetben megsemmisítik.

Egy demokráciában minden fontosabb kérdésről megkérdezik az embereket. Ez sajnos hazánkban nincs így, ugyanis a döntőképességet a háttérhatalom, és az aktuális kormányok mindig is kisajátították, és maguknak követelték.

Hazánkban az alapvető alkotmányos jogok is nagyon sokszor a semmibe vannak nézve. Nem egyszer a Brüsszelben található EU-s bíróságokig kell menekülniük az embereknek, hogy igazságos ítéletek szülessenek.

Megosztottságot akarnak az emberek között, és ez a megosztottság közel 30 éve végigkíséri a magyar társadalmat. A megosztottságra alapozza ugyanis a háttérhatalom a hatalmát. Ha az emberek ugyanis összefognának ellenük, akkor záros határidőn belül eltakaríthatnák őket az országból.

Ezért a háttérhatalom nap, mint nap megosztja az embereket, hiszen azok, amíg egymással vitatkoznak, egymás vérét szívják, addig sem veszik észre, hogy kik is a valódi ellenségek…

érdekes érdekesség feltáró eltitkolt tények politika háttérhatalom


Megtekintések száma: 134335

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet