8 halhatatlan uralkodó uralkodott a bolygón 240.000 éven át: földönkívüli királyságok

2023. július 12., szerda
Ősi sumer szövegek árulkodnak arról, milyen volt a világ, amikor a Föld és az emberiség a földönkívüli királyok alárendeltje volt.

Napjainkban az ősi sumer civilizációról hisszük azt, hogy az egyik legrégebbi civilizációm volt, mely valaha itt élt a Földön. Sokan úgy tartják, hogy ez a civilizáció az, melytől az írás ered. A világ legrégebbi írásai – ékírás – ugyanis mind sumer forrásokból. származnak.

A sumer birodalom rendkívüliségét ugyanakkor egyértelműen földönkívüli eredete adta.

A sumer birodalom ugyanis több szempontból is szoros kapcsolatban volt a csillagokkal, és nem csak arról van szó, hogy fejlett kozmológiai tudással rendelkeztek, hanem arról is, hogy egyes sumer uralkodók nem is emberek voltak, hanem földönkívüli helytartók.

Az ősi idegenek látogatásával magyarázható, hogy még napjaink technikáit – az akkori időket meg pláne – meghazudtoló bonyolultságú csatornarendszereket építettek ki.

Számos olyan technikai újítás fűződik a sumerokhoz, melyek nem pattanhattak ki saját kútfőből, csakis földönkívüli ráhatással.

Az ősi sumer szövegek megemlékeznek 8 halhatatlan birodalmi uralkodóról, akik felosztották egymás között a bolygót.

Ezek a királyok felsőbbrendűek voltak az embereknél, különleges vérvonalba tartoztak, mivel földönkívüliek voltak.

Az ősi szövegek arra utalnak, hogy a birodalmaik összeérése és központja a mai Irak területén volt. 240.000 éven át uralkodtak az emberek felett ezek a lények, akik egyfajta istenek voltak, nem is véletlen, hogy az istenkultuszra ekkora ráhatással voltak a Földön.

Anunnakik voltak, akik kijelölt vezetők voltak, és a Földi dolgok irányításáért feleltek, míg az Anunankik kitermelték a Földünkből azt a nagy mennyiségű aranyat, melyre szükségük volt saját bolygójuk megmentésére.

A bolygójuk ugyanis haldoklott, és egy különleges eljárással a légkörbe juttatva visszaállíthattak a paradicsomi állapotokat.

A 8 halhatatlan király sok százezer éven át jelen volt a Földön. Összesen 242.100 évig tartott az uralkodásuk, egészen a nagy özönvízig, amikoris az emberi civilizációt megpróbálták elpusztítani.

Sokan nem hisznek a sumer kőtáblák szövegeiben, pedig azokban egyértelműen utalást tesznek arra, hogy egy mennyei királyság uralkodott a Földön, melynek Eridug volt az egyik királya, akit később Alumim váltott. Ő 28800 éven át uralkodott.

Az özönvizet követően a sumer birodalom egyik első városában, Kishben folytatódott az uralkodás, ám itt az uralkodó már egy ember-idegen hibrid volt.

A történelemtudósok egy része nem hisz ebben a mesében, míg egy másik részük nagyon is komolyan veszi a dolgot, hiszen mint tudjuk, minden legendának van valóságalapja, némelyiknek pedig elég sok. A pelaoasztronautika hívei szerint a 8 király uralkodására egyre több bizonyíték került elő a múltban, és fog előkerülni a jövőben.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek idegen idegenek ősi idegenek sumerok sumer


Megtekintések száma: 155453

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet