82 éves nagyi receptje: sohasem szenvedett ízületi gyulladásban, és nem fájt semmije!

2019. január 4., péntek
Az életkor előrehaladtával egyre többen panaszkodnak ízületi fájdalmakra, lábduzzadásra, és küzdenek elnehezedő, duzzadó végtagjaikkal.

A nagymamám azonban azon kivételes személyek közé tartozott, aki soha nem volt beteg!

Hosszan tartó egészségét ennek a keveréknek köszönhette. A saját receptjét sok emberrel megosztotta, hogy minél többen el tudják kerülni a kínzó fájdalmakat.

Ennél jobb gyógykenőccsel eddig még nem találkoztam!

Egy nap elkezdett fájni a torkom, és miután bekentem a nagymamám receptje által készített kenőccsel a nyakam, percek múlva már egyáltalán nem éreztem fájdalmat.

Hozzávalók:

  • 300 ml szesz
  • 10 ml sósborszesz
  • 10 ml jód
  • 10 Algocalmin tabletta

Elkészítés:

Az Algocalminokat zúzd porrá, majd keverd el az összes többi hozzávalóval. Amikor egy krémes, egyenletes, csomómentes masszát kapsz, akkor készen van a kenőcs.

21 napig tárold egy napfénytől védett helyen, és utána már használhatod is.

Este lefekvés előtt kenegesd be vele a problémás területeket, majd kösd be egy vastag sállal, és maradj így reggelig.

Nappal is nyugodtan alkalmazhatod a kezelést, abban az esetben, ha több órán keresztül nem kell kimenj a házból, és rajta tudod hagyni a fájó testrészeken a kötést.

Tíz napon keresztül minden nap végezd el ezt a műveletet, majd tarts 5 nap szünetet, és ha még szükséges ismételd meg 5 nap múlva az eljárást.

Forrás: Tudásfája

egészség életmód természetes remediák receptek


Megtekintések száma: 17021

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet


Fatal error: Uncaught exception 'yii\web\HeadersAlreadySentException' with message 'Headers already sent in /data/www/avilagtitkai.com/vendor/yiisoft/yii2/web/Response.php on line 414.' in /data/www/avilagtitkai.com/vendor/yiisoft/yii2/web/Response.php:366 Stack trace: #0 /data/www/avilagtitkai.com/vendor/yiisoft/yii2/web/Response.php(339): yii\web\Response->sendHeaders() #1 /data/www/avilagtitkai.com/vendor/yiisoft/yii2/web/ErrorHandler.php(135): yii\web\Response->send() #2 /data/www/avilagtitkai.com/vendor/yiisoft/yii2/base/ErrorHandler.php(262): yii\web\ErrorHandler->renderException(Object(yii\base\ErrorException)) #3 [internal function]: yii\base\ErrorHandler->handleFatalError() #4 {main} thrown in /data/www/avilagtitkai.com/vendor/yiisoft/yii2/web/Response.php on line 366