A 10 legbizarrabb külsejű ember a világon

2017. március 20., hétfő




Vigyázat, esetenként sokkoló tartalom! Csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

A nő, akinek szarva nőtt - a férfi, aki kutyává operáltatta magát... Vigyázat, esetenként sokkoló tartalom! Csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

Az alábbiakban lesz pár érdekes, pár hátborzongató, pár egészen - Isten bocsássa meg - undorító kép. Készen állsz? A nyugalom megzavarására alkalmas képek következnek!

A világ legnagyobb szájú embere

A képen látható fiú vérfarkas-szindrómával, orvosi nevén hypertrichosisszal küzd.

"A vérfarkas szindrómát az egész testet érintő túlzott szőrnövekedés jellemzi.Az ókorban főként vérfarkasoknak gondolt betegeket, mint gonosz szellemeket gyakran feláldozták, nem engedték, hogy normális életet éljenek. A betegséghez gyakran társul, hogy a fogak és a fogíny szabálytalanul növekszik, mely méginkább hozzájárult a vérfarkas mítoszhoz. A 19. és 20. században is a vérfarkas szindrómában szenvedett betegek főként különböző cirkuszokban léptek fel, mint olyan szörnyszülöttek, akiknek emberi és állati vonásaik egyaránt vannak. A betegség talán ismerős a szépség és a szörnyeteg című filmből is, ahol a férfi szőrös, „oroszlánarcú”."

Ennek a férfinak egy orrot növesztettek a homlokára a tudósok, hogy kicseréljék a megsérült eredeti orrára. Mi is azt hittük photoshop, pedig nem.

A képen látható férfi úgy gondolja, ő igazából egy kutya, aki emberi testbe született. Ennek megfelelően változtatta meg a testét.

A képen látható nő a gigantizmus egy olyan válfajában szenved, amely miatt csak egy-egy testrész lesz a normálisnál nagyságrendekkel nagyobb.

A képen látható fiú progériás.

"A progéria egy igen ritka betegség, 1886 óta mindössze 130 esetet dokumentált a szakirodalom. A gyermek születésekor még semmi jel nem mutat arra, hogy valami nincs rendben. Az első életévben viszont megjelennek a betegség jellegzetes tünetei (bőrelváltozások, hajhullás). Intő jel lehet a vártnál lassabb növekedés: a progériás gyermekek testmagassága és testsúlya elmarad egészséges társaiétól. A progériás betegek az átlagembernél jóval rövidebb ideig élnek, általában tizenéves koruk elején belehalnak az elmeszesedett vérerek következtében kialakuló szívbetegségekbe, vagy a stroke-ba. Volt már példa arra is, hogy a 30. születésnapját is megérte egy progériás, de ez kivételes esetben fordulhat csak elő."

A képen látható nő homlokán úgynevezett cornu cutaneum nőtt. Ez az orvosi szakkönyv szerint "bőrből kiemelkedő hyperkeratosis, állománya egy centrálisan elhelyezkedő keratin massza, mindig egyesével fordul elő, piszkossrága vagy sárgás barna kiemelkedés, 0,5-1 cm hosszú, évekig, évtizedekig nő, főleg arcon, hajas fejbőrön, fülön jelentkezik".

A képen látható fiatalember egy különlegesen elburjányzott anyajegyet visel az arcán.

Az indiai kislánynak négy pár végtagja van, miután testvérével egybeolvadt az anyaméhben.

Kinézetre ez a betegség hasonló, mint az, amelyben Vinicio Riva szenved. Őt az a kép tette világhírűvé, amelyen találkozott a Pápával, aki csókkal köszöntötte őt.

Forrás: Tudnodkell.info

bizarr ijesztő durva betegség betegségek


Megtekintések száma: 173825





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet