A 2011-es japán megaföldrengést valójában mesterségesen generálták több bennfentes szerint!

2017. november 25., szombat




Megdöbbentő vádak, komoly bizonyítékok a HAARP működésére?

Lehet, hogy már évtizedek óta módosítják a fejünk felett az időjárást. Sokak szerint az elmúlt években tapasztalt nagyon komoly időjárási anomáliákért összességében az felelt, hogy a HAARP antennarendszert magasabb fokozatra kapcsolták.

A kormányközeli bennfentes források olyan dokumentumokra hivatkoznak, melyek alátámasztják azt, amit nagyon sokan sejteni véltek: egyes nagy erejű természeti katasztrófák is mesterségesen voltak generálva a nagyvilágban, hogy demonstrálják az időjárás manipulátor működését.

Most újabb információk láttak napvilágot, melyek szintén azt sejtetik, hogy egy ilyen kis híján globális kataklizmát okozó jelenség nem a természet műve volt, hanem valójában valami sokkal több annál.

2011-ben Japánban egy óriási földrengés söpört végig, mely egy modern atomerőművet is nagyon súlyosan megrongált, kis híján bekövetkezett egy Csernobilnál is durvább atomkatasztrófa.

Richter-skála szerinti 9,0-s erősségű 2011-es tóhokui földrengés és cunami mindent elsöpört, és katasztrofális károkat okozott az infrastruktúrában is.

A rengést cunami követte, 10 méteres hullámokkal. A katasztrófa több ezer áldozatot követelt.

A mai napig nem tiszta, hogy pontosan melyik régióból pattant ki a rengés, bár számtalan mérési eredmény és lehetőség van. A legelfogadottabb álláspont szerint a rengés epicentruma a japán partoktól 125 kilométerre, a hipocentruma 24 kilométeres mélységben volt.

Egy kormányzati forrás, pontosabban egy bennfentes elmondta, hogy a 2011-es földrengés, és sok más természeti katasztrófa valójában mesterségesen generált kataklizma volt.

Ezt alátámasztani látszik, hogy világszerte abban az évben számos alkalommal láttak olyan bizarr, különös szerkezetű felhőrendszereket, amiket azelőtt soha, vagy csak nagyon ritkán.

A hivatalos felhőatlasznak egyébként nemrégiben szintén érdekes módon fel kellett ezeket a felhőket vennie a listába, mint új felhőfajták.

Szerintük csak arról van szó, hogy mostanra sikerült őket azonosítani, mások szerint ez csak mellébeszélés, és az elmúlt 20 évben új felhőfajtákat és viharrendszereket, folyamatokat generált a HAARP működése.

A HAARP túl régóta játszadozik az időjárással.

A tóhokui földrengés valójában egy főpróbája volt annak, hogyan lehet az ionoszféra drasztikus megváltoztatásával hatalmas lökéshullámokat, változási folyamatokat előidézni a kőzetlemezek mozgása között.

A bennfentesek szerint ekkor vált nyilvánvalóvá a kormányzat számára az, hogy az időjárási fegyverrel földcsuszamlásokat, cunamikat és egyéb katasztrófákat is elő lehet idézni, mivel az időjárás mindenre hatással van.

Azóta folyik a fejünk felett a kísérletezgetés, egyre nagyobb „tétekben” játszva…

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés haarp időjárás manipuláció


Megtekintések száma: 38005





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet