​A 2021-es év 5-ös energiai rezgése: készülj fel a legváratlanabb eseményekre

2021. április 21., szerda




Készülj fel a legváratlanabbra is!

A 2021-es évnek az 5-ös az energetikai rezgése (2021 = 2 + 2 + 1 = 5), amely dinamikus változásokat, meglepetéseket, új lehetőségeket hoz. A leginkább lelkileg kimerítő és fárasztó 4–2020-as év után, a 2021-es év megköveteli, hogy tegyünk valamit a felhalmozott energiákkal, többet mozogjunk. Míg a 4-es szám a fizikai teremtés egész világát képviseli, az ötös az egyénre ható fizikai világ eredményét jelenti. A testet, az érzékeket, a bántást és a kísértést szimbolizálja.

Ez a természettel és a fizikai korlátok legyőzésével is összefügg.

Az 5. szám energiája, a mozgást, a kalandokat, a váratlan, hirtelen fordulatokat jelképezi. Bár mindezeknek pozitív hatása is lehet, néha az 5-ös szám sok instabilitást és szélsőséges változásokat okozhat. Ez az energetikai rezgés arra késztet bennünket, hogy értékeljük az életet teljes pompájában, annak minden hullámvölgyével együtt. Még a káosz közepette is arra emlékeztet bennünket, hogy az élet szép és értékelhető. Az idei nagy tanulság valójában mások szabadságának tiszteletben tartásával, feltétel nélküli szeretettel kezdődik.

Az 5-ös rezgés komoly változásokat hoz az élet minden területén, hirtelen erős szabadság-, illetve függetlenséget iránti vágyat érezhetünk, és meg akarunk szabadulni a kötelezettségektől. Az 5-ös energia valójában nagyon türelmetlen, mindenből „többet” akar, új tapasztalatokra szeretne szert tenni, meg akar szabadulni mindentől, ami banális és hétköznapi.

A 2021-es év általánosságban a váratlan változásokhoz kapcsolódik, ezért sokkal rugalmasabbá kell válnunk, mert ha ellenkezünk, akkor ez az év negatív tapasztalatokat hozhat.

Ideje megfeledkezni a múlt hibáiról, és megpróbálni másképp és hatékonyabban csinálni a dolgokat. Itt az ideje egy újfajta gondolkodásmódnak, de mivel ez az év előre nem látható változásokat hoz, még a legjobb tervek is mindenféle figyelmeztetés nélkül változhatnak. Éber és nyitott gondolkodás szükséges az idei nyugtalan rezgés irányításához. A változás az egyetlen állandóság az Univerzumban.

Óvakodjunk az érzékenységtől és ingerlékenységtől, a hirtelen és agresszív reakcióktól. Bár számos megpróbáltatásnak leszünk kitéve, mégis mélyebb megértésre kell törekednünk, hogy rájöjjünk, hogy a valóság ebben a kiszámíthatatlan évben a biztonság horgonya.

Annak érdekében, hogy ne kövessünk el hibákat a döntéseinkben, a csend által fejleszthetjük a belső erőnket. Hangoljuk össze akaratunkat az isteni akarattal, hogy elismerjük az isteni igazságosságot életünk minden helyzetében. Itt az ideje a megbékélésnek, szabaduljunk meg azoktól a rossz szokásoktól, amelyek blokkolják az életünket.

Az 5-ös szám félúton van 1 és 9 között, éppen ezért lehet akár az egyensúly éve is, amely segít tisztán látni, hogy mi gyűlt össze eddig az életünkben és mit akarunk ezután. Sokan jelentősebb változásokat tapasztalhatunk meg, és egészen más irányt vehet az életük, mint a mostani. Ennek a rezgésnek a bizonytalansága miatt komoly pénzügyi ingadozások is jelentkezhetnek.

A 2021-es év előnyös lesz azok számára, akiknek a születése 5-ös rezgéssel rendelkezik az 5, 10, 14, 23-án születettek számára. Jó év lesz azok számára is, akik 9-es születési rezgéssel rendelkeznek, vagyis akik 9, 18, 27-én születnek.

A szerencsés színek: világosszürke, fehér, türkiz.

Forrás: Filantropikum.com


Megtekintések száma: 26192





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet