A 34 ezer éves Nap piramist a magyarok elődei építhették itt a bizonyíték?

2023. december 1., péntek




Szenzációs régészeti felfedezés lehet, ha igazak a régészek állításai.

A boszniai Nap piramis eredete ismeretlen. nem tudni pontosan, hogy hol, és mikor tervezték el először, és azt sem tudni pontosan, hogy kik építhették.

Arról is heves viták vannak, hogy egyáltalán létezik-e a piramis, de az utóbbi években ez szinte bizonyossá vált, így még a vaskalapos régészek is elismerik, hogy a nap piramis igen is egy mesterséges struktúra.

Boszniában egyébként is több piramis fellelhető, és szemmel láthatóan elválnak a környezetükről, és egyes helyeken látni a piramisokat alkotó peronokat, szinteket is kiállni a földből.

A piramis az előzetes vizsgálatok alapján sokkal régebbi, mint az egyiptomi piramisok.

Vagyis akár az egyiptomi kultúra is eredhetett innen. Azonban nem az egyiptomiak elődei készítették a Nap piramist, hanem egy harcos nemzet: a magyarok elődei.

Már korábban is beszámoltak róla, hogy a szénizotópos mérések alapján 34.000 évesre saccolt híres boszniai Nap Piramisban székely-magyar rovásírással íródott feliratokat talált egy magyar kutató, Szakács Gábor, s már egyértelműen azonosított húsz rovásbetűt is, melyek egy az egyben megegyeznek a manapság általunk is ismert székely ABC jeleinek vonásaival.

Őseink legnagyobb fennmaradt csodája: a hun-magyar Nap Piramis Boszniában.

A monumentalitásával szemeket lenyűgöző Kínai Nagy Fal alig több, mint kétezer éves, a gízai piramisok még nincsenek ötezer évesek, s a Stonehenge kövei is csak maximum pár évszázaddal idősebbek Egyiptom csodáinál.

A mi pompázatos piramisunk azonban közel 30.000 évet ver az összes előbb felsorolt földi remekre, ami egyenesen lenyűgöző, nemzeti büszkeségünket sokszorosára duzzasztó adat.

Ami viszont ennél is lenyűgözőbb, az a megtalált rovásírás kora.

A hivatalos "tudomány" szerint a legrégebbi ismert írás Mezopotámia területéről származik, s az i.e. IV. évezred végén, avagy az i.e. III. évezred elején alakulhatott ki. Erre előkerül egy amazoknál majd tízszer ősibb székely rovásírás....

A világ keveset tud még abból, ami a háttérben a történelemben folyt, és arról, hogy az ősi magyaroknak milyen fontos szerep jutott a világ formálásában, és abban, hogy a tudást őrizzék, majd átadják más népeknek.

A hír és a felfedezés sokakban kételyeket kelthet, de mindenki maga dönti el, hogy miben hisz.

OSZD MEG másokkal is! 

rejtély rejtélyek magyarsag egyiptom piramisok sumerok sumer ősi magyarok


Megtekintések száma: 348344





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet