A 7 legbizarrabb fotó a Marsról, mely bizonyítja, hogy van élet a vörös bolygón

2015. augusztus 30., vasárnap




Piramisok, sétáló alak, marsi patkány, űrhajó. Megmutatjuk a 6 legbizarrabb fotót a Marsról, mely bizonyítja, hogy van élet vörös szomszédunkon.

A Marson számtalanszor készült már olyan kép, melyen szemmel láthatóan különös tárgyak, objektumok vannak. A lelkes ufó hívők szerint ezek a képek ékes bizonyítékai annak, hogy a NASA titkolja, hogy a Marson életet találtak, és hogy a földönkívüliek léteznek.

1. Női alak a Marson

A lenti képen állítólag egy női alak látható. A képen látható alak bár túl pici, egyesek szerint valóban egy női alakot formáz. Vajon pusztán optikai csalódásról van szó, vagy tényleg egy emberi alakot láthatunk?

noi-alak-a-marson

2. Marsi piramis

Ez a kép még érdekesebb, mert itt már szemmel látható, hogy egy piramist sikerült lencsevégre kapnia az egyik mars járónak. Jól kivehetők a piramis életi, szó sincs itt a fény és árnyék illúziójáról. A kérdés már csak az, hogy kik, és miért készíthették? És vajon a Marson tartózkodnak-e még?

piramis-a-marson

3. Hableány, vagy asszony a Marson

Ez a kép vagy egy hableányt ábrázol, vagy egy felöltözött női alakot. A szkeptikusok szerint pusztán optikai csalódásról van szó. Szerinted?

hableany-a-marson

4. Lezuhant űrhajó

Vajon ez a kép egy lezuhant űrhajót ábrázol? Az objektum szélei valóban nem emlékeztetnek egy sima sziklára, ahhoz túlzottan hasonlít egy fejre fordított repülő csészealjra. Az ufó hívők szerint ez egy marsi jármű, mely több ezer, vagy több millió éve zuhanhatott le, mikor még biztosan lakott volt a bolygó.

urhajo-a-marson

5. Megkövesedett iguána

Ez a marsi kőzet - már ha tényleg csak egy kőzet - kísértetiesen hasonlít egy iguána megkövesedett tetemére. Nem ez az első, hogy marsi állatokra emlékeztető objektumokat fotóztak a mars járók. Láttak már megkövesedett marsi patkányt, bölényt, sárkánygyíkot is.

iguana-a-marson

6. Marsi tó

Az egyik legmegdöbbentőbb, és egyben legvitatottabb fotó egy marsi tavat ábrázol. Egyesek még fákat, bozótokat is látni vélnek a képen. A NASA szerint a sötétebb foltok azonban csak talaj menti elszíneződések és fény-árnyék okozta optikai csalódás. De vajon tényleg az lenne? A kép a Mars déli sarkához közeli területen készült, ahol már a NASA sem tagadja, hogy a Mars jégsapkái fagyott vizet, és széndioxidot tartalmaznak, vagyis szilárd formában, de található víz a Marson. Ha pedig víz van a Marson, ki tudja még mi van...

erdok-a-marson

7. Erdők a Marson

Ha már jeget és vizet is találtak a Marson, talán nem meglepő az alábbi két fotó. Mindkettő fotó hivatalos NASA által készített fotó, melyet a NASA fotótárában meg lehet tekinteni. A képeken ismerős dolgokat látunk. Fákat. Igen fákat, erdőséget. Érdemes összevetni a Föld erdőségei felett készített műholt fotókkal, megdöbbentő hasonlóságokat fogunk fölfedezni. És hogy mi táplálja ezeket a marsi erdőket? Több független kutató, de még maga a NASA is fölvetette annak a lehetőségét miszerint minden évben egy bizonyos időszakban, egy bizonyos hőmérsékleten és nyomáson megolvadhatnak a jégsapkák, és úgynevezett jégfolyások alakulnak ki, amik folyékony vízből állnak.

erdok-a-marson-1

idegen mars marskutatás idegenek összeesküvés élet a marson


Megtekintések száma: 65641





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet