A 87. hollisztikus gyógyászati szakembert találták holtan: szisztematikus elhallgattatás zajlik?

2019. május 12., vasárnap




Egyesek szerint a gyógyszermaffia kezdett el "tisztogatni", és eltenni a láb alól azokat, akik ki akarják vezetni az emberiséget a gyógyszerek, pirulák világából...

Mióta világ a világ, a hollisztikus gyógyászat és a modern gyógyszerlobbi hadban álltak egymással.

Előbbi természetes alternatívákat próbált nyújtani, és nem állította soha, hogy a gyógyszerekre nincs szükség. 

Az utóbbi pedig ellenségesen lépett fel azonnal, mivel sokak szerint a profitot féltették, amitől elesnek ezáltal.

A hollisztikus gyógyászat ugyanis bizonyos értelemben felnyitotta volna az emberek szemét, sokaknak fel is nyitotta, és tömegek jöttek rá, hogy a gyógyszereket akár véglegesen is száműzni lehetne az életükből.

Mivel azonban a gyógyszeriparnak a profit a mindene, a betegek és a betegségek gyógyítása gyakorlatilag csak másodlagos, azonnali harcot hirdetett a hollisztikus gyógyászat ellen.

Eleinte hamis éltanulmányokkal hiteltelenítették el az ilyen kutatásokat, később pedig gazdaságilag és jogilag támadtak.

Az utóbbi 10 évben pedig már a gyilkosságoktól sem riadt vissza az úgynevezett gyógyszermaffia. Mára már a 87. hollisztikus gyógyítót találják meg holtan. A legtöbb ehhez hasonló, korábbi esetben nem derült ki, hogy pontosan mi történt.

A gyógyszermaffia ugyanis profikkal dolgozik.

Olyanokkal, akik a gyilkosságokat baleseteknek, természetes halálnak tudják beállítani, de az sem ritka, hogy úgy rendezik el a helyszínt, hogy arra következtessenek a hatóságok, hogy önkezével vetett véget az életének.

Tény, hogy a gyógyszeriparnak csak haszna lenne belőle, ha ezeket az embereket valaki eltakarítaná az útból, ahogyan zajlik is ez a folyamat.

Szintén tény az is, hogy a legtöbb hollisztikus szakember már korábban kihúzta a gyufát a hatóságoknál és a gyógyszeripari vállalatokhoz kapcsolódó szerveknél, és egyesek nagy felfedezések előtt álltak.

Lehet, hogy ez sem véletlen, és valójában valamifajta óriási áttörést akarnak így megakadályozni a modern orvoslás részéről.

Az összefüggéseket könnyű meglátni, ráadásul egyre több közvetett bizonyíték is az elméletet támasztja alá, arról nem beszélve, hogy a megfélemlített hollisztikus a szakemberek egy része váltig állítja: valóban zajlik ellenük egy szisztematikus és brutális hadjárat...

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen összeesküvés egészség gyógyszerlobbi gyógyszermaffia


Megtekintések száma: 97597





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet