A Balti-tengeri anomália ismeretlen földönkívüli anyagból készült?

2023. május 27., szombat
Egy felszínre hozott minta alapján a tudósok különleges rejtéllyel néznek szembe.

Búvárok hozták felszínre a Balti-tenger mélyén heverő titokzatos anomáliából azt a darabkét, melyet kielemezve alaposan zavarba jöttek a tudósok.

Ugyanis egy olyan fémötvözetről van szó, aminek nem ismerik minden elemét, és így reprodukálni sem tudják.

Mint ismeretes, a Balti-tenger térségében néhány éve bukkantak rá egy korong alakú - mások szerint Millennium Falcon alakú - tárgyra a tengeri üledékbe fúródva.

Egyes hírek akkoriban arról is szóltak, hogy még rádiójeleket, furcsa elektronikai jeleket tudtak mérni az adott területen, mely feltehetően az objektum felől érkezett.

Több ízben lemerültek búvárok, akik arról számoltak be, hogy egy valóban mesterségesnek tűnő, kövekkel, üledékkel borított valami látható odalenn.

A szkeptikusok szerint csak egy kőkörről van szó, melyen monolitok állnak, azonban sokan hisznek benne, hogy valóban egy idegen űrhajó ágyazódott be a tenger mélyébe.

A kutatók bár több ízben lemerültek, nem találtak bejáratot az objektumon, melyet ellepett már nagyrészt az üledék és az ott burjánzó tengeri növények.

A szkeptikusok soha nem ismerték el, mint ufót. Ők inkább azt hajtogatták, hogy egy bazaltos üledékes kőzet lehet, mely pont korong alakú. A földhözragadtabb régészek pedig egy ősi építménynek tippelték, talán valamiféle vallási "szentélynek".

Itt nem csak arról van szó, hogy a felszínre hozott, és elemzett fémet mi sem tudjuk teljese mértékben előállítani, de a természet sem. Ha pedig nem természetes módon keletkezett csak mi állíthattuk volna elő, de olyan régi, hogy abban az időben ez nem volt lehetséges.

A kép illusztráció

Az a különös esemény sem hagy senkit nyugodni, hogy az egyes merüléses küldetések és expedíciók alkalmával minden esetben leálltak az elektromos eszközök, amikor pontosan az anomália felett tartózkodott a hajó.

Később kormányzati repülőgépek, s hatalmas kutatóhajók jelentek meg a térségben a környéken élő és tevékenykedő hajósok szerint. Nem tudni, melyik kormányhoz voltak köthetőek, de szemmel áthatóan érdekelte őket a dolog.

Hogy mi van a Balti-tengeri ufó ügyében, és hogy egyáltalán létezik-e az anomália, nem tudni.

Mindenesetre, ha valóban mintát vettek, és ténylegesen egy különleges ötvözetből, anyagból épült fel, az bizonyíthatja azt, hogy több ezer évvel ezelőtt a tenger mélyébe zuhant egy földönkívüli civilizáció által irányított repülő szerkezet.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 249771

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet