A bankszektor lényege, hogy mindenkit - legyen szó egyénekről, nemzetekről - az adósává tegyen!

2022. december 27., kedd
Megdöbbentő belső információk a bankbirodalmakról. A fegyveres konfliktusok adósságot termelnek. Az adósság pedig a bakokhoz vándorol. Akié ez a befizetett adósság, azé a hatalom. Félelmetes, hogyan irányítanak a bankok egész kontinenseket.

A fegyveres konfliktusok adósságot termelnek. Az adósság pedig a bakokhoz vándorol. Akié ez a befizetett adósság, azé a hatalom. Félelmetes, hogyan irányítanak a bankok egész kontinenseket.

A bankrendszer az egyik legaljasabb, legkorruptabb rendszer, amit valaha az ember alkotott. A bankok ugyanis az emberek, és a világ adósságából élnek.

Míg mások ugyanis szegényednek, azzal ők gyarapodnak. Éppen ezért hamar rájöttek, hogy csak úgy nőhetnek igazán nagyra, ha eladósítják a világot. Ehhez az elmúlt évek, évtizedek során rengeteg pénzügyi trükköt fejlesztettek ki.

Az egyén eladósítása

A történelmi evolúciója a bankok korrupt gépezetének eredetileg az egyén eladósításával kezdődött. Rájöttek ugyanis, hogy a hiteleznek, és a hitelre nem számolnak fel ilyen-olyan kamatokat, akkor az adósnak idővel van lehetősége kiegyenlíteni a számlát.

Így pedig ügyfelet veszítenek. Ezért a hitelt mindig kamatostól kell visszafizetni, vagyis jóval többet várnak el cserébe, mint ami kaptunk tőlük. 

Ráadásul mindezt úgy, hogy közben rengeteg pénzügyi és banki szolgáltatás díját is levonják a vagyonunkból, vagyis kétszer is megkopasztanak.

Ez jól működött, hiszen az egyének eladósítása rendkívül kifizetődő volt. 

Amikor az emberek lakást, házat, kocsit vettek, már eleve dollármilliókkal tartoztak valamelyik banknak. Hirtelen több száz millió adós jelent meg a bankok körül, akik óriási hatalommal rendelkeznek ennek okán felettük.

A vállalatok eladósítása

Idővel azonban a bankrendszer olyannyira felhízott, hogy egyre többet és többet akart. Már nem volt elég az egyének eladósítása, és rájöttek, hogy a vállalatokban, cégekben még több pénz van.

Különféle céges, és vállalati hiteleket hoztak létre, mely hasonlóan működött, mint a lakossági hitelezés, csak sokkal nagyobb pénzek forogtak a rendszerben.

Így a cégek és nagyobb társaságok is egyfajta adósként ki voltak szolgáltatva a bankok önkényének, érdekeltségeinek, melyeket időnként érvényre is juttattak egyes csatornákon keresztül, még nagyobb ebfolyásra szert téve.

A világ, mint adóstárs

Azonban a vállalatoktól és az egyénektől szedett sarcok sem voltak elegendők a gigantikusa fújódó bank-lufi táplálásához. Be kellett vonni egész országokat. De ezt nem tudták először, hogy hogyan is tegyék meg.

Aztán jött a nagy ötlet. A háborúk. Minél több háború, és minél több fegyver és egyéb nyersanyag fogyjon, a veszteségekről nem is beszélve.

A bankszektor egyik nagy titka ugyanis az, hogy a háborúk nyomán gazdagodtak meg, nőttek meg ezek a szektorok. Ugyanis a háború csak kedvezett nekik.

Hiszen minden háború veszteségekkel és nagy mennyiségű adóssággal jár. A bankok felé fizették a kormányok ezeket az adósságokat, és akié volt így az adósság összege az gyakorolhatott befolyást. Övé volt a hatalom és ez ma is így van.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés háttérhatalom pénzügyek pénz bankok bankrendszer botrány bank


Megtekintések száma: 73231

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet