A BBC dokumentált bizonyítékkal állt elő: az USA összejátszik az ISIS-szel!

2017. november 15., szerda




Egyre több a bizonyíték arra, hogy az Iszlám Állammal végig összejátszott Amerika.

Ezt sokan eddig is sejtették és egyfajta nyílt titokként kezelték.

Azonban az utóbbi időben komoly jelek utaltak arra, és kézzelfogható dolgok kerültek elő, melyek sejtetik, hogy a dolog tényleg igaz.

Mi több, a BBC sajtótörténelmet írt azzal, hogy dokumentálta az ISIS és az USA összejátszását...

Szinte sajtótörténet az amerikai The Atlantic magazin a szaúdi-iráni regionális viszályban Iránt tárgyilagosan kezelő cikke.

Ebben mélyen elítéli, hogy a szaúdi rezsim a szaúdi fővárosban, Rijadban kényszerítette Szaad Hariri libanoni miniszterelnököt posztjáról történő lemondására, most pedig nem engedi haza. - írja a Világlátó HírMagazin.

A cikk szerint Szaúd-Arábia Iránnal és Irán libanoni szövetségesével, a Hezbollah párttal való halálos, átgondolatlan harcában Libanon létét teheti kockára, miközben Jement ugyanezen Irán elleni harc jegyében szétbombázza.

Miközben az Egyesült Államok és Izrael Szaúd-Arábiát támogatja.

Csakhogy a sivatagi monarchia terve működésképtelen, mert Irán olyannyira megerősödött katonailag és a Hezbollah katonailag is tökéletesen felkészült az ellenállásra.

Szaúd-Arábia készen áll arra, hogy az utolsó libanoniig harcoljon Iránnal, de mindez csak a Hezbollah és Irán pozícióját és legitimitását fogja megerősíteni.

A BBC egy "Rakka mocskos titka" címmel vetített helyszíni tudósításban leleplezte azt is, hogy az USA és a britek által vezetett koalíció tette lehetővé, hogy onnan sértetlenül távozzanak, szervezetten az ISIS felsővezetői és 250 terroristája, valamint a 3500 családtagjuk.

Egy haditudósítót, és több női riportert is lekapcsoltak, voltak, akiket kirúgtak azért, mert fényképes bizonyítékokat szolgáltattak arra vonatkozóan, hogy az ISIS-t valójában az USA látja el fegyverekkel, megkerülve a nemzetközi fegyver embargókat.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika bevándorlás háború


Megtekintések száma: 18777





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet