A belső Föld titokzatos civilizáció: elveszett tudás, ősi fejlett technológiák hagyatéka?

2018. július 22., vasárnap




Az odalent lakó emberi civilizáció egy teljesen különálló, párhuzamos valóságot és történelmet épített fel? A NASA rádiójeleket fogott a földkéreg alól: mi az igazság?

Léteznek legendák, különféle mesék arról, hogy mi lehet a Földünk belsejében.

Egyes összeesküvések szerint a Belső Föld birodalma, azaz Agartha van odalenn, melyet még maga Hitler is megpróbált elérni.

A Belső Föld belső körében Az Új Jeruzsálem lakói teljes szabadságban élnek, őket már nem köti a gravitáció. Náluk a földhözkötöttség már csak egy fogalom. Ők az Elohim, az Egyetemes Szerzet. Ez már az ötödik dimenzió, a Világosság Fényszövetsége.

Az Elohim tartja megnyilvánulásban az egész teremtést, a külső világ nélküle már rég elpusztult volna.

Számunkra a Föld benti birodalma még a mesék világába fog tartozni, amíg meg nem szabadulunk a materialista természettudomány primitív világképétől, valamint a beteges, önző mentalitásunktól. Ezenkívül ki kell törnünk érzelmeink rabságából, az asztrális fogságból.

Végül ki kell cserélnünk és magunk mögött kell hagynunk sérült személyiségünket, és ki kell emelkednünk egy teljes megújulásban a magunk-teremtette pokolból.

Korábban napvilágra került egy olyan hír is, miszerint a NASA különös, földalatti struktúrák nyomait, hatalmas, több száz kilométeres üregeket fedezett fel a földkéreg alatt.

Ez pedig lehetetlen, mégis bizonyíthat valamit Agartha létezéséből.

Egy másik információ arról beszél, hogy maga a NASA fogott be különös rádiójelekre emlékeztető jeleket, melyek a Föld mélyéből érkeztek.

Felmerült már többekben az, hogy az sem kizárt, hogy a Föld belsejében élő civilizáció zajai hallatszanak át mintegy egyhangú morajként a mi világunkba.

Talán az sem elképzelhetetlen, hogy a belső Föld népe óriási fúrószerkezetekkel tartanak a felszín felé, és ez okozza a riasztó fémes búgásokat, melyet egyes kutatók a földkéreg elcsúszásának hisznek.

Egyre több a természeti katasztrófa, földrengés

Sokan észrevették, hogy az elmúlt években megszaporodtak a különféle természeti kataklizmák. A földrengések és óriási cunamik egyre gyakoribbak, ahogy a vulkánkitörések száma is megsokszorozódott.

Ez nem véletlen, ez is a folyamatos fúrásnak az eredménye, ami az odalenn élő civilizáció végez, miközben lassan próbálják elérni a bolygó felszínét.

Hogy ez azonban tényleg és biztosra vehetően így van-e, az nagyon kérdéses.

Sokak szerint a belső Föld birodalma valójában csak egy legenda, míg mások szerint előbb vagy utóbb be fogják jelenteni a létezését.

Ha pedig így lesz, az az egész emberiség életét és felfogását meg fogja változtatni.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összesküvés belső föld érdkes agartha


Megtekintések száma: 48117





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet