A Berkeley Egyetem közgazdásza brutálisan ijesztő jóslata a világ számára!

2019. augusztus 10., szombat
Az óra már ketyeg, összeomlás közeleg...

A Berkeley közgazdász professzora nem kevesebbet állít, minthogy érdemes felkészülni mindenkinek a nagy világégésre, ugyanis a napjaink már meg vannak számlálva.

Minderről a nagyobb intézmények tudnak is, de nem szólnak semmit.

A kármentés, a vagyonok biztonságba helyezése már egyeseknél régóta zajlik, és rákészülnek a közelgő pénzügyi kataklizmára.

Arról van ugyanis szó, hogy a dollár napjai meg vannak számlálva. Mivel ez a világ jelenlegi legfontosabb valutája, a hanyatlásával minden megváltozik...

Barry Eichengreen szerint a devizák hamarosan egyenrangúak lesznek a nemzetközi piacokon, és az amerikai dollár kénytelen lesz megosztani a helyet a kínai jüannal és az euróval.

A közgazdászok szerint “Ebből a szempontból a 20. század második felében ez egy anomália, amikor az alternatív lehetőségek hiánya lehetővé tette, hogy a dollár közelebb kerüljön a nemzetközi valuta szerepének monopolizálásához“.A Kaliforniai Egyetem professzora szerint meglehetősen érdekes, és mozgékony pénzügyi folyamatok korszaka indulhat meg hamarosan.

A kínai jüan miatt a dollár végnapjai megkezdődtek.

Sokak szerint a kínaiak pénzügyi világuralomra törhetnek, ez azonban nem mindenki szerint hozza el a pénzügyi katasztrófát, és ez az egész valójában leginkább csak Amerikának fog fájni.

Noha abban mindenki egyetért, hogy ez mégis hatással lesz az egész világra...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség gazdaság kataklizma


Megtekintések száma: 163000

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet