A betiltott magyar feltaláló: az energialobbi próbálja ellehetetleníteni, mert találmánya mindent megváltoztatna

2019. június 30., vasárnap
130 betiltott, elhallgatott találmány, köztük 6 olyan, ami az egész országot kihúzhatta volna a kátyúból, és kihúzhatná ma is...

Csefkó Pál nevét sokan ismerhetik.

Ő az a tehetséges magyar feltaláló, aki az országának már több ízben rengeteg mindent adhatott volna és adott is.

Azonban olyan találmányokat fejlesztett ki - szerencsétlenségére - amik bár forradalmiak voltak, érdekköröket és az ő profitjukat sértették.

Éppen ezért nem meglepő módon úgy tekintettek és tekintenek ma is rá, mint egy zavaró tényezőre, amit sürgősen el kell takarítani a közéletből és a tudományos világból.

Korábban mag Egely György is számtalanszor beszélt arról, hogy nemzetközi szinten és hazánkban is hogyan zajlik a találmányok elhallgattatása, eltusolása.

Nem csak Teslát "csinálták ki" a múltban Edisonnal az élen, a mögötte álló energialobbi pénzzel kitömött kutyái...Csefkó Pál legalább 130 érdekes és fontos találmányt adott a világnak.

világot azonban ez nem nagyon érdekelte és nem érdekli a mai napig.

Akárcsak a mindenkori, magukat nemzetinek mondó kormányokat idestova 30 éve.

Ez pedig nem véletlen…

Csefkó Pál Tamás azok közé a tiltott feltalálók közé sorolható, akik több találmányukkal is ráléptek az energialobbi és az ipar tyúkszemére.

Ezt pedig ez az érdekcsoport nagyon nem szokta szeretni.

Sokak szerint az is csoda, hogy egyáltalán még él, hiszen emlékszünk, mi is történt a vízautó készítőjével: megmérgezték.

Csefkó Pálnak több olyan szabadenergia találmánya van, mellyel képesek lehetnénk ingyen energiát, elektromos áramot termelni világszerte.

Képzeljük csak el, ha valóban igaz az, amit a feltaláló állít... az energiaipari cégek tönkremennének és az egész világgazdaság is bedőlhetne, mert mindent átalakítana ez az "apróság", hogy többé nem kellene fizetni az energiáért.

Sorra dőlnének be a világot uraló nagyvállalatok, világkorporációk, ez pedig őrületes dominóláncolatot indítana el.

Hát éppen ezért lehetetlenítik el a hozzá hasonlókat...

Az általa feltalált spiráláram által működtetett fogyasztásnál nincs elektroszmog, élet és környezetbarát.

A világban minden spirál, spirál az egész univerzum. Spirálárammal működtetni a házakat 40-50% megtakarítás. Miért nincsenek az emberek használatában ezek a nagyszerű találmányok?

Mivel Magyarország is alapvetően az ipar markában van, így a magukat nemzetinek valló mindenkori kormányok sem mozdították a kisujjukat sem ezen technológiák védelmében, szabadalmaztatásában, támogatásában.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány technológia


Megtekintések száma: 36077

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet