A Bilderberg csoport robbanthatja ki az Oroszország elleni nagy háborút?

2018. június 11., hétfő




Titkos háttérhatalmi törekvések zajlanak a színfalak mögött...

„A most tárgyaló bilderbergesek háborút készítenek elő Oroszország ellen?” címmel az orosz Sputnik News hírügynökség német nyelvű szolgálata ismerteti azt az interjút, amelyet az olaszországi Torinóban a nyilvánosság teljes kizárásával ülésező Bilderberg klubot is figyelemmel kísérő és a témáról könyvet megjelentetett Hermann Ploppa német politológussal folytatott.

A vasárnapig tartó Bilderberg-találkozón ott van Ursula von der Leyen német honvédelmi miniszter, Jens Stoltenberg NATO-főtitkár, Charles Michel belga miniszterelnök, Günther Oettinger uniós költségvetési és személyzeti biztos, William Alexander holland király és Mark Rutte holland miniszterelnök is.

Sokak szerint a háttérhatalom alapjaiban véve is azzal a céllal jöhetett létre annak idejént öbb évtizededel ezeklőtt, hogy nagy háborúkat kirobantva nyerészkedjenek, és alakítsák a világ sorsát aszerint, ahogy nekika legkedvezőbb.

A Bilderberg-csoportot már sok esetben illette meg az a vád, miszerint annak vezetői a világ legbefolyásosabbjai, és ők azok, akik a háttérből, a színfalak mögül dróton rángatják a világot.

Az ő művük volt az első két világháború, és minden bizonnyal a harmadikért is ők fognak felelni...

A világháború rénképe már egy jó ideje lidárcként lebeg az emberiség feje felett.

A hidegháború egy sikertelen kísérlete volt a Bilderberg csoportnak arra, hogy újra összeugrassza a friss sebekkel és konfliktusokkal rendelkező szueprhatalmakat.

Akkor azonban a világ sikeresen lekormányozta a szekeret a végzet útjáról.

A Bilderberg csoport pedig napjainkra igyekezett visszaterelni azt arra az útra, ami egyenesen a halálba és a pusztulásba vezet.

Mindenek felett áll ugyanis a hatalmi befolyás és a profit növelése, ehhez azonban a jelenleg még erős és tenni képes szuperhatalmakat kell egymás torkának ugrasztani.

Ha ugyanis kivéreztetik egymást, akkor gazdasági bérgyilkosaikat rájuk küldve egyszerűen felszámolják a pénzügyi és gazdasági infrastruktúrájukat.

Ezzel pedig egy olyan eladósítási spirálba kerülhetnek, amiből nincs kiút: így kebelezi be a titkos árnykormány  a Bilderberg csoport ténykedésén keresztül az olyan egykor erős nemezeteket, mint Oroszország és Amerika.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség politika háttérhatalom bilderberg-csoport


Megtekintések száma: 13674





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet