A bionikus lány, aki nem érez semmit

2016. január 21., csütörtök
Olivia Farnsworth, a 7 éves kislány rejtélyes módon nem érez fájdalmat és éhséget. Az orvosok nem jöttek rá az állapota okára, melyben a világon összesen csupán 100 ember szenved.

Különös kórállapota miatt csak bionikus lánynak hívják- nyilatkozták Olivia szülei. Kislányuk egy annyira ritka és máig rejtélyes tünetegyüttesben szenved, mely alig érint 100 embert a bolygón.

Olivia ugyanis nem érez fájdalmat, sem pedig éhséget, mindemellett a fáradtság jelei is csak nagyon ritkán mutatkoznak rajta.

A kórkép még akár áldásos is lehetne, de nem az. A lány ugyanis sokszor nem érzi, ha komolyabban is megsérül, ezért életveszélyes együtt élnie betegségével.

Egy esetben még egy autó is elütötte, és közel 10 méteren át vonszolta maga után, a kislány azonban meg sem érezte a borzasztó fájdalmakat. Soha nem éhes, valamint nem is fárad el. Olyan, mintha valami bionikus robot lenne.

szuperlany

A családja fél Olivia teljes és végleges kimerülésétől, így minden nap pontosan ugyanabban az időben megreggeliztetik, megebédeltetik és megvacsoráztatják, valamint lefektetik aludni.

Az orvfosok szerint egy úgynevezett hatszoros kromoszómatörése van a kislánynak, és ennek következtében jelentkeznek rajta a tünetek. Abban a tekintetben pedig ő az egytlen a Földön, akin mindhárom tünet jelentkezett (éhség, fáradtság, fájdalomérzet hiánya).

hihetetlen emberi test bizarr hihetetlen emberek


Megtekintések száma: 7081

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet