A bolygó lakossága chemtrail mérgezésben szenved?

2017. március 21., kedd




Egyes szakértők szerint az egyre terjedő betegségek, és modernkori nyavalyák mind a chemtrailekkel titokban a levegőbe juttatott vegyszerekkel van összefüggésben.

 Egyes teóriák szerint az Agenda 21 projekt már kezdetét is vette és valójában már évek óta chemtarilekkel mérgezik a Föld lakosságát.

Mi az igazság az égen szétszórt vegyszerekkel kapcsolatban? Komoly mérgezéseket okoznak, vagy lassú, alattomos módon halmozódtak fel az elmúlt évtizedekben, az emberi generációkban?

Kapcsolat lehet a chemtrailek és a betegségek között

Ha szétnézünk a világban, és fellapozzuk - ha csak virtuálisan is - az utóbbi néhány évtized egészségügyi statisztikáit, jól láthatjuk, hogy rengeteg betegség előfordulása drasztikusan megnőtt.

Vagyis egyre több a beteg ember, vagy az eleve betegen születő gyermek. A Down-szindrómával születettek aránya kiemelkedően sokat nőtt, de rengeteg más testi vagy mentális fogyatékossággal küzdő egyéb gyermek születik.

A különféle rákos daganatokkal, érrendszeri és allergiás megbetegedésekkel küzdő betegek létszámának egyre gyorsabb ütemű ugrásáról nem beszélve.

A chemtrail összeesküvés hívői szerint komoly kapcsolat lehet a chemtrailek égre permetezése, és az egyre betegebb emberi populáció között. Olyannyira nagy a baj, hogy egyes betegségek előfordulása – mint az Alkzheimer-kór – az ötszörösére fog nőni az elkövetkező évtized végéig.

Mérgező chemtrail csíkok, toxcikus légkör

A chemtraileket mindig a levegőbe permetezik, sokszor jelöletlen gépekről, melyek hivatalosan fenn sincsenek az égen, mert "nem is léteznek". Rengeteg permetet bocsátanak ki, melyek még hatalmas csíkokként órákkal, vagy akár napokkal később is az égen vannak, tehát nem kondenzcsíkokról van szó, mint ahogyan azt a szkeptikusok állítják.

Ezekben a chemtrailekben különféle vegyi anyagok találhatóak, melyek a légkörben felbomolva mérgező hatást váltanak ki.

Pusztítják a természetet, rontják a levegő minőségét, és az emberekre is rendkívül káros hatással vannak. generációk alatt felhalmozódó mutációkat idéznek elő, és folyamatosan gyengítik az emberek immunrendszerét.

Az Agenda 21 2030-ra tervezett népirtása

Sokan úgy sejtik, hogy az egész szoros kapcsolatban áll az Agenda 21 tervezettel, mely arról a tervezett lassú, a háttérben folyó népirtásról szól, melynek során 2031-ig az emberiség nagy részét - mintegy 95%-át el akarják törölni a Föld színéről.

Korábban háborúkat szítottak a háttérhatalmak, - két világháborút is - és recesszióba próbálták többször is a világot, ami szintén nem érte el a kívánt hatást.

Annak idején ők terjeszthették a SARS vírust is, ami a reményeikkel ellentétben nem tudott igazi, kataklizmaszerű világjárványban kiteljesedni.

Néhány évtizeddel ezelőtt aztán valamikor a kétezres évek elején hozták létre a mesteri tervet: a levegőbe szórt vegyszerekkel módszeresen, és lassan mérgezik meg, betegítik el a lakosságot.

Így a szer mindenkire hatással van, és nem lesz menekvés a halál elől. Úgy hírlik, hogy az Agenda 21 keretében a végső csapás egy genetikailag előre megtervezett gyilkos mikroba lesz, mely mindenkit megfertőz, akinek le van gyengítve a szervezetre

És éppen ezt szeretnék elérni a folyamatosan az égbe juttatott chemtrailekkel. Más elképzelések szerint a chemtrailek maguk is rengeteg olyan vírustöredéket tartalmaznak, melyek ha elérkezik az idő, halálos kórként kezdenek burjánzani az emberekben.

Nem véletlen, hogy egyre több ember hullik el, és látszólag jelentéktelen betegségek képesek újabban megtizedelni a lakosságot.

Ahogyan az sem véletlen, hogy az egymást követő generációkban nagymértékben felalmozódott a daganatos megbetegedéssel küzdők száma, és az allergiás megbetegedések.

Folyamatos, és módszeres mérgezés alatt áll a Föld lakossága, és talán már most is túl késő...

összeesküvés világvége új világrend globális kataklizma illuminátusok chemtrailek agenda 21


Megtekintések száma: 159250





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet