A bolygónkat eredetileg földönkívüliek terraformálhatták! Most pedig újra megteszik

2022. augusztus 29., hétfő




Komoly bizonyítékok árulkodnak arról, hogy Földet MESTERSÉGESEN készítették elő az emberi faj számára. Most pedig visszaveszik azt!

Rendszerszintű bizonyítékok vannak rá, hogy a Föld nem teljesen úgy alakult ki, és nem teljesen az, aminek valójában látszik.

Az emberi faj története pedig, mint tudjuk, szintén nem az, amit a mainstream történelem sulykol a számunkra.

A Földön található, és létrejött rendszerek egy jó része teljesen értelmetlen emebri szemszögből - állítják a szakemberek.

Gondoljunk csak a világ adóssághalmára. Elképzelhetetlen, hogy ennyi ember, és nemzet tartozzon a... kinek is? Embereknek? Cégeknek? Vagy az iparnak magának?

Sokak szerint nem kizárt, hogy földönkívüliek a hitelezőink... és gyakorlatilag a rendszer által hozzájuk áramlik valójában minden...

A bolygó hihetetlen mértékű pusztulása és pusztítása mögött is olyan folyamatok húzódnak, melyeknek logikailag nincs értelme. Olyan, mintha külső, nem földi erők sürgetnék a Föld pusztítását.

Földünket bolygón kívüli entitások használják erőforrásként, és a Földet aktívan terraformálják, hogy maximalizálják az erőforrás-kitermelés hatékonyságát.

Ez azt jelenti, hogy sokmilliárd évvel ezelőtt a Földet eleve mesterségesen hozták létre úgy, hogy az élet megteremjen rajta, azaz idegenek alkottak minket.

Most pedig ugyanez a földönkívüli faj terraformálja a saját igényeinek megfelelően a bolygót.

Vagyis a mérhetetlen rombolások, a tömeges pusztulások oka valójában ez.

V. Susan Ferguson így nyilatkozott a dologról:

"Azért terraformálják a Földet, hogy alkalmassá tegyék azon hibridek számára, akik állítólag már milliós számban élnek. Egy olyan bolygóvá teszik, amelyet lassan módosítanak kémiailag, hogy fizikailag sűrűbb, melegebb, szárazabb és valamivel radioaktívabb és metánban gazdag legyen, ami nyilvánvaló.

Az atomerőművek építésének őrültsége az óceán partjainál, mint Fukushimában, a sugárzás növelésére irányuló szándékot mutatja.

Az Északi-sarkvidék, Grönland és az Antarktisz olvadása nagy mennyiségű metánt szabadít fel. A hibridek immunisak a nagy mennyiségű sugárzásra és a metánra. Talán az alumínium-rezisztens GMO-k megfelelnek az ő immunrendszerüknek?"

A 2010-es évek közepétől a végéig alig lesz a Földön olyan régió, amely az újonnan ionizált és fémes légkörtől mentes lenne, vagy a részecske kiszóródástól, a bolygó elektromágneses rácsrendszerének ionizációjától.

Hátborzongató, ha valóban így van, és ennyire ki vagyunk szolgáltatva egy földönkívüli faj bolygóátalakító tevékenységének...

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen földönkívüliek idegenek összeesküvés ősi idegenek kataklizma


Megtekintések száma: 95079





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet