A boszniai piramisok belsejében található struktúrák tényleg mesterségesek? Az ősmagyarság titkát rejtik?

2022. december 30., péntek
Rengeteg jel egyértelműen arra utal, hogy a piramisok nem természetes képződmények. Mit árulnak el az embereket látogató ősi istenekről?

A boszniai piramisok a megtalálásukat követően alaposan felforgatták mind a tudományos világot, mind pedig a régésztársadalmat.

A piramisok ugyanis régebbiek minden eddigi piramisnál, ráadásul olyan helyen kerültek elő, ahol soha nem gondolták volna, hogy piramisokra fognak bukkanni.

A kormeghatározásos vizsgálatok alapján 29.000 évesek ezek a piramisok, vagyis iszonyatosan régen készíthette őket valaki, vagy valami.

A boszniai piramisok völgye négy ősi piramisból áll, és a Bosznia termékeny völgyében található 40 kilométerre Szarajevótól észak-keleti irányban.

Először 2005-ben Dr Semir Osmanagich fedezte fel, majd 8 évvel később a feltárásokat évről-évre folytatva azonosította is a négy piramist.

Ezeket különböző névvel illették, és azonnal megindultak a különféle találgatások arról, hogy ezek a piramisok idegen eredetűeke-, avgy kapcsolódnak-e az idegenekhez. A Nap, a Hold, a Sárkány, és a Szeretet piramisai ugyanis mind-mind egy hatalmas területen helyezkednek el, a felszín alatti végighúzódó 6 négyzetkilométernyi alagútrendszer felett.

“A boszniai piramisok építői, ezek az ősi emberek ismerték a frekvenciák és az energia titkait. Természetes anyagokat használtak technológiájuk fejlesztésére és olyan méretű épületek megalkotására, amelyekhez foghatót még nem láttunk a Földön” - nyilatkozta később Snabagich.

A piramisok felfedezése kis híján átírhatná a történelmünket, ugyanis olyan dolgokat sejtet, melyekről nem beszélnek az írott, hivatalosan elfogadott történelmi emlékek.

A lényeg ugyanis az, hogy 29.000 évesnek datálták ezeket a piramisokat, vagyis ennyi évvel ezelőtt emelték őket. Igen ám, de a ma is ismert fejlett, társadalmakba rendeződni képes kultúra legfeljebb 9.000 évvel ezelőtt alakulhatott ki.

Ez azt jelenti, hogy 29.000 évvel ezelőtt emberek egyszerűen nem építhették a piramisokat. Legalábbis ne a mostani emberek...

A legutolsó jégkorszak előtt épült piramisokat az előző emberiség készíthette, csak ez magyarázná meg azt, hogyan létezhetnek ezek a struktúrák. Abban a korban ugyanis az emberiség bár létezett, de vadászó és gyűjtögető életmódot folytatott többnyire, és nem lett volna képes összehangolt munkára.

Így vagy az előző emberiség - melynek nyomait szerte a Földön meg lehet találni - vagy a idegenek építették a boszniai piramisokat.

Nagyon nagy a gyanú rá, hogy a boszniai piramisok nem csak egyszerű szent helyek voltak, hanem egyfajta kilövő, vagy indítórendszer, az idegen űrhajók elindításához.

Ez az ismeretlen kultúra magas fejlettségű művészetről és tudományról ad tanúbizonyságot, és egy olyan technológiáról, ami képes volt hatalmas méretű építményeket létrehozni, melyek segítségével tiszta energiát tudtak kinyerni az éterből.

Több hatalmas, egyenként több tonnás megalit tömböt találtak már a piramisok mélyében, és különféle alagutakat, üregeket, járatokat, de még bizonyítottan ember alkotta kerámia darabokat, és hordalékanyagot.

Ezek mind-mind szintén azt mutatják, hogy a piramisok nem csak, hogy mesterségesek, de emberi kéz nyomait viselik magukon egy olyan korból, melyben ez még lehetetlen lett volna.

Rengeteg tárgy maradványait is kikotorták a piramisok alól, melyek szintén egy történelem előtti civilizációról árulkodnak. Valamit nagyon nem mondtak el nekünk a történelemórákon, és azt gondolják most nagyon sokan, hogy az emberiség sötét múltját be kellene mutatni az egész világnak.

A baj csak az, hogy a tudományos társadalom még mindig ne elég nyitott rá, hogy a nagyközönség elé tárják a letagadhatatlan bizonyítékokat.

rejtély rejtélyek ufó ufók ősi idegenek egyiptom piramisok


Megtekintések száma: 110425

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet