A boszniai piramisok: idegen struktúrák lehetneka belsejükben: titkos Tesla technológia

2021. november 20., szombat
Egyes elméletek szerint nem csak, kapcsolatban álltak az egyiptomi piramisokkal, de a fénysebességnél nagyobb sebességre képes transzportációs szerkezetek állomásai lehettek.

Transzport rendszerek lehettek

Elképesztő dolgot állít néhány tudós és paleoasztronautikával foglalkozó szakember. Szerintük a boszniai piramisok rejtélye nem csak a korukban rejlik, hanem a rendeltetésükben is.

Ugyanis ezek az ősi piramis kezdemények amellett, hogy kapcsolatban álltak az egyiptomi piramisokkal, egyfajta földönkívüli transzport rendszerek lehettek. És ez még nem minden. A sejtések szerint ez a rendszer egy olyan szerkezetet takart, mely képes volt a fény ebességénél nagyobb sebességgel eljutni az univerzum bármely pontjára.

De vajon mi köze van a boszniai piramisoknak Nikola Teslához? Ezt is megtudod, de előbb beszéljünk arról, hogy pontosan mik is ezek a boszniai piramisok.

Boszniai piramisok, amik nem létezhetnének

Szarajevótól 30 km-re északra levő, Visoko város mellett, 2005 óta folynak intenzív régészeti feltárások. A munkálatokat kezdeményező és vezető bosnyák Semir Osmanagić feltételezése szerint megtalálták Európa legrégibb és legnagyobb piramisait, melyeket azóta boszniai piramisokként emlegetnek.

Néhány előkerült fadarab C14-es vizsgálata alapján a piramisok korát jelenleg 34 ezer évesre teszi. A fő völgyben elhelyezkedő öt piramisnak nevet is adott: Nap Piramis, Hold-, Sárkány-, Föld- és Szerelem-piramisa.

E nevek eredetére eddig semmilyen magyarázattal nem szolgált, és azt sem indokolta, hogy a Nap-piramison kívül a másik nyolc miért nem látszik egyáltalán piramisnak.

Vagyis ezek a piramisok, illetve piramis kezdemények nagyon régiek, és egyértelműen kapcsolat van az egyiptomi piramisokkal.

Földönkívüli transzport rendszer

A kutatások során a piramisok belsejében rengeteg titokzatos rejtett alagútra bukkantak. Ezek alagutak elhelyezkedése teljesen irracionális volt, és sokáig nem is értették, hogy maguk a piramisok is milyen rendeltetésűek lehettek.

Később aztán született egy érdekes elmélet, miszerint a boszniai piramisok valójában az egyiptomi piramisok elődjei lehettek, és egyfajta transzportációs rendszer állomásai voltak.

Vagyis az ősi időkben modern, csúcstechnológiával felszerelt szerkezetek indultak innen, és érkeztek ide az égből, távoli csillagközi utazásokból.

Több utalás is van az egyiptomi kultúrában ara, hogy az istenek mennyire ismerték és használták a fényt. Egyesek szerint gyorsabbak is voltak nála, és ez a rejtélyes szerkezet valójában képes lehetett a fénysebesség átlépésére.

Nikola Tesla ismerte a technológiát?

De mi köze ezeknek az intergalaktikus kommunikációt és utazást lehetővé tévő ősi romoknak a sokkal később világra jövő, és ténykedő Nikola Teslához?

Tesla maga is az idegeneket kutatta, legalábbis nagyon érdeklődő volt, és számtalan alkalommal megpróbált különböző módokon kapcsolatba lépni velük.

Az elmélet szerint Tesla rájött, hogy az egyiptomi piramisok - így a boszniai piramisok is, melyekről akkor még nem tudott - egyfajta energia erősítőként működnek, melyek kihasználják a Föld energiáját, és a Napból érkező energiákat a tetejükön egykoron elhelyezkedő hatalmas anyahajók felgyorsításához.

Ősi kilövőállások lehettek tehát, melyeknek megpróbálta Tesla megérteni a működését, és később ebből született meg a Tesla torony gondolata is, mely lehetővé tette volna, hogy az idegenekkel kommunikáljon.

A hét szinten elhelyezkedő járatok a piramisok belsejében egyértelműen az energia kiegyenlítésére, eloszlására szolgáltak.

Hogy az elméletet sikerül-e alátámasztani a jövőben, az előbb vagy utóbb kiderül. Mindenesetre régóta próbálják megfejteni a boszniai piramisok, és általában a piramisok rejtett szerepét az ősi időkből.

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen idegenek ősi idegenek ősi tudás egyiptom piramisok


Megtekintések száma: 223629

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet