A Brit Védelmi Minisztérium embere szerint idegen invázióra kell készülnünk?

2017. december 12., kedd




Nick Pope megdöbbentő dolgokról beszélt egy lehetséges földönkívüliekkel szemben viselt fegyveres konfliktusról.

"Az emberi történelemben példa nélkül álló esemény küszöbén állunk" - Az Egyesült Államok kormánya, és Nagy-Britannia tisztában van az idegenek létezésével, és már a kapcsolatfelvétel is megtörtént.

Nemrégiben Nick Pope, aki a brit Védelmi Minisztérium számára is kutatott különféle ufó-ügyekben, most megdöbbentő dolgokkat és információval állt elő.

A világsajtó, vagy ahogy gyakran emlegetik az fővonalas média valamiért úgy döntött, nem foglalkozik a témával és figyelmen kívül hagyja a közismert néven azonosítatlan repülő objektumnak nevezett jelenséggel összefüggő kormányzati érintettség firtatását.

Azonban hamarosan eljöhet a pont, amikor minden megváltozik, és az idegenek létezése immáron TÉNY lesz.

A National Geographic, az amerikai földrajzi társaság legutóbbi reprezentatív felmérése szerint az emberek 80%-a gondolja úgy, hogy a kormányuk titkol valamit a bolygónkat látogató intelligens földönkívüli civilizációkkal kapcsolatban.

Nick Pope 21 éven át dolgozott a brit Védelmi Minisztériumnál, ahol 1991 és 1994 között az egyik feladata volt az azonosítatlan légköri jelenségek vizsgálata, amelyet az amerikai Kék Könyv Projektről mintáztak.

Jelenleg egy öt éves projektben vesz részt, melynek során a brit Védelmi Minisztérium az UFO jelenségekkel kapcsolatos teljes archívumát nyilvánosságra hozzák, ami elmondása szerint nagyjából 50.000 oldalnyi dokumentumot jelent.

Nick Pope állítja, hogy a jövőben megtörténhet egy esetleges háború az idegenekkel. Több idegen faj is élhet bolygónkon, ezt már más, napvilágot látott titkos dokumentumok is megerősítették.

Egy részük ezen információk szerint itt él a Földön, vagy a Föld közvetlen szomszédságában, például a Holdon és a Marson.

Elmondta, hogy egy kozmikus konfliktus esetén az idegenek támadnának először, és a NATO-val közösen együttműködve lenne egy nagyon kevés esélyünk a támadást állni. Hozzátette, hogy még így is nagyon valószínű, hogy elbuknánk az idegenekkel szemben, mivel nem állnak rendelkezésre olyan fejlett háborús eszközeink, mint ezeknek a lényeknek.

Az egyes országok, így Nagy-Britannia is az atomfegyverek bevetésére kényszerülne, ami átmeneti győzelmeket hozna, és eltántorítaná az idegeneket egy rövid időre a támadásoktól, mivel tartanának tőle, hogy tönkretennék a bolygót, amit el akarnak foglalni.

Idővel azonban biológiai hadviseléssel próbálkozhatnak, kiirtva ezzel az emberi civilizációt.

Nick Pope birtokába olyan dokumentumok is jutottak, melyekben katonai magasrangú vezetők komoly és drasztikus döntéseket sürgetnek egy esetleges háborús konfliktus elkerülésére.

A NASA egy titkos jelentése arra utal a belső berkekben, hogy egy esetleges földönkívüli invázió esélye kicsi. Ennek ellenére Nick Pope úgy véli, hogy a sürgős döntések meghozatala bármikor előre vetíthet egy háborút, így nem árt felkészülnie a világ országainak erre.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés földönkívüli invázió


Megtekintések száma: 62484





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet