A brüsszeli muszlim párt vezetője: "12 éven belül Belgiumban muszlim többség lesz!"

2018. május 14., hétfő
Botrányos kijelentést tett. Ez ellen senki sem szólal fel? Már vége az egykori Európának?

Egyre inkább veszélyben vannak az egykori keresztény értékek az európai kultúrával együtt.

Ezeket a dolgokat Európa népei több száz év alatt érték el, verejtékükkel és vérükkel fizettek érte. Most pedig mindenfelől érkező idegen népek próbálják ezeket venni tőlünk.

A belga Iszlám Párt vezetője, Redouane Ahrouch szerint a belga társadalomban 12 éven belül a muszlimok lesznek többségben.

Nagy az aggodalom Belgiumban a radikális iszlamista párt egyre növekvő népszerűsége miatt, melyet 2012-ben Redouane Ahrouch alapított, programja pedig „mindössze” annyiból áll, hogy a polgári törvényeket és az alkotmányt fel kell cserélni a saríára, azaz az elnyomó és radikális iszlám törvénykezésre.

A párt felbukkanása miatt eddig is meglévő jogos félelmeket a hét folyamán tovább tetézte Ahrouch, aki a belga nemzeti televízióban vett részt egy vitán.

Az iszlamista párt vezetője a műsorban elmesélte, hogy már nemcsak Európai Unió fővárosának is számító Brüsszelben, hanem más nagyvárosokban, Antwerpenben és Gentben is terjeszkedik – írja az Origo.

Redouane Ahrouch a vita a során azt is leszögezte, hogy az ország változó lakossági összetétele miatt az Iszlám Párt népszerűsége növekedni fog.

2 éven belül Belgiumban muszlim többség lesz”

– jelentette ki a pártvezér, aki legutóbb azzal okozott botrányt, hogy nem volt hajlandó felvenni a szemkontaktust az esélyegyenlőségi államtitkárral, mivel az nő.

Úgy tűnik, hogy Európának már semmi sem szent, és egyszerűen nem dagad botrány az elmondottakból, mert már annyira gyenge az európai idegentitás, hogy nincs is olyan képviselője az ideológiának, aki elég hangosan "beszél" ahhoz, hogy átüsse a multikulturális kavalkád hangrobaját...

OSZD MEG másokkal is!

európa politika menekültek bevándorlás


Megtekintések száma: 7136

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet