A brüsszeli terrortámadás magyar áldozata szólalt meg az EU-ban - Morvai reagált

2018. március 28., szerda
A fiatal édesanya a brüsszeli repülőtéren történt terrortámadásban sérült meg súlyosan. Mit kíván tenni az Európai Unió a további európai terrorcselekmények megelőzése érdekében? És mit tehet Magyarország?

 A válasz nyilvánvaló - és április 8-án, a választáson messzemenően szem előtt kell tartanunk. 

A terrorizmus és a terrorcselekmények elleni legjobb védekezés a tömeges migrációnak az ország és Európa határain kívül tartása.

Az Európai Uniónak viszont nem tetszik ez a logika, a terrorcselekményeket az egyébként „szükséges”, „kedvező”, és „kívánatos” tömeges migráció „velejárójának” kezelik, a terrorcselekmények áldozatait pedig „járulékos veszteségnek”.

Hallgasd meg Morvai Krisztina felszólalását és elemzését is arról, milyen felháborító módon közelíti meg az Európai Unió az európai terrorizmus kérdését.

Meddig kell még türnünk, hogy az Eu vezetése veszélynek tegy ekia saját állampolgárait olyanokér,t akik nemn is ide valók, messziről érkeznek, és nem bhajlandók beilleszkedni sem?

Akik párhuzamos társadalmakat alakítanak ki, ahol a saját törvényeik szerint élnek, és akik midnne áron az iszlámot élettik, akik a nőket és a nők jogait szinte semmibe nézik...Európa jövőképe egyre sötétebb, amíg nem képesek megérteni a brüsszeli vezetők, hogy Európának egyáltalán nem kötelessége senkit befogadni, főleg nem úgy, hogy feladja saját kultúráját és értékeit.

OSZD MEG másokkal is!

európa politika menekültek terror bevándorlás morvai krisztina brüsszel


Megtekintések száma: 22818

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet