A "bukott nők" börtöne, az egyház kegyetlen Magdolna-mosodái,erről alig beszél a média!

2020. július 5., vasárnap
Videó mutatja be az egyház legsötétebb történelmi foltjait: a Magdolna-mosodákat, ahol nőket törtek meg testileg, lelkileg!

Videó a cikk végén!

A katolikus egyház apácarendjei 200 éven keresztül terrorizálták ezekben az intézményekben a kiszolgáltatott nőket, sokszor a kazár maffiát meghazudtoló módszerekkel.

Elmegyógyintézeteket megszégyenítő, válogatott és beteg módon törték meg az itt örök börtönbe kerülőket. Minden, ami a mainstream médiából kimaradt…

Az egyik forrás szerint négy vallási közösség működtette a házakat: az Irgalmas Nővérek, a Kegyes Nővérek, a Jó Pásztor Nővérek és a Miasszonyunk Kegyelme Nővérek.

A vizsgálat által felszínre hozott legsúlyosabb vád, hogy a mosodákban dolgoztatott nők bizonytalanságban, elszigeteltségben és félelemben éltek, és ez egy életre szóló stigma maradt rajtuk. 

A katolikus fenntartású házak Írországban szorosan együttműködtek az állami-városi hatóságokkal, fegyintézetekként is szolgáltak. Sajnálatos, hogy az állam is nyakig benne volt a történetben, ugyanis anyagilag rendkívül előnyös szerződéseket kötött a mosodákkal – kórházaknak, szállodáknak, éttermeknek, sőt a fegyveres erőknek dolgoztak –, a dolgozók nem részesültek fizetésben, és az intézmények nem tettek eleget a társadalombiztosítással kapcsolatos előírásoknak sem. 

A túlélők elbeszélései, a tömegsírok exhumált maradványai és az elföldelés módja azt igazolják, hogy a házak működtetői a „bűnösök” életét semmibe vevő, fizikai erejét kizsákmányoló, lelkileg (és valószínűleg testileg is) bántalmazó életformát kényszerítettek a bentlakókra.

Az utolsó ilyen intézményt 1996-ban zárták be Írországban.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 78408

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet