A CDC nukleáris támadásra készíti fel az amerikai lakosságot - a szűk elit már biztos helyről nézi a közelgő világégést?

2018. január 17., szerda




Hamarosan megindulhat a végjáték, már minden szervezet erre készül...

A Betegségek Ellenőrzési és Megelőzési Központja (CDC) nemrég bejelentette, hogy január 16-án tájékoztatást fog vezetni az Egyesült Államok égboltjaira” nukleáris robbanás közegészségügyi reagálására".

A bejelentést még 207 decemberének végén közölték, szép csendben, nem verve a média által sem nagydobra.

Sokak szerint mindezt azért tették így, mert nem akarnak tömegpánikot kirobbantani.

Az USA és Észak-Korea között ugyanis már pattanásig feszült a viszony, és könnyen elképzelhető, hogy egy nukleáris kataklizmába fog sodródni a két nagyhatalom kapcsolata.

A CDC tervezeti stádiuma kimondja, hogy az előkészítési fázis nagyságrendekkel csökkentené egy esetleges katasztrófa bekövetkeztekor a halálozási arányt.

“a szövetségi, állami és helyi ügynökségek a közvetlen reagálási erőfeszítéseket fogják vezetni, a közegészségügy kulcsszerepet fog játszani válaszolni. “ - jelentették ki.

A legtöbb ember nem veszi észre, hogy a legalább 24 órás tartózkodás létfontosságú az élet megmentése és a sugárterhelés csökkentése szempontjából – áll a CDC jelentésében.

Sokak szerint a harmadik nagy világégés már előkészítési fázisban van, és bizonyosan be fog következni.

Éppen ezért a globális világelit, és az amerikai felső tízezer már rég biztonságban van, különféle a föld alatt létrehozott óvóhelyeken, és atombiztos bunkerekben, városrendszerekben.

Egy globális háború fog kibontakozni az elkövetkező hónapokban, és erről a kormányzatok, és egyes hivatalos szervek már tudnak a titkos csatornákon keresztül.

Hamarosan sokkal nyíltabban fogják a lakosságot is figyelmeztetni, valamint felkészíteni.

Akkor pedig már ténylegesen közel fogunk járni a végiítélet óráihoz és napjaihoz.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés világvége politika atomháború kazaklizma


Megtekintések száma: 25659





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet