A CERN bizonyíthatja a túlvilág létezését?

2017. február 25., szombat




A kutatók eddig nem akadtak olyan kvantumfizikai jelenségek nyomára, melyek egyértelműen bizonyítanák a szellemvilág létezését, de a tudósok nem adják fel.

A túlvilág létezése

A CERN, azaz a Nagy Hadronütköztető mindez idáig nem akadt semmi olyan nyomára, mely egyértelműen alátámaszthatná azt, hogy léteznek szellemek, vagy egy olyan nem anyagi világ, mely a miénkkel párhuzamosan létezne, csak egy másik síkban.

Ebből az utóbbi napokban több neves kutató és szakember is azt próbálta levonni végkövetkeztetésként, hogy elképzelhető, hogy valójában nincs is semmiféle túlvilág. Talán az emberek képzeletének szüleménye az egész, vagy talán valami más.

Persze azt is hozzáteszik sokan, hogyha valamire nem találnak bizonyítékot, az még önmagában nem bizonyíték az ellenkezőjére.

Több a bizonyíték, mint valaha

Sokak szerint éppen az a helyzet, hogy a CERN valamit megpróbál elrejteni, elkenni. Valójában talán már rég felfedezhették a túlvilágot, vagy az oda vezető kvantumfizikai szinten létező térkapukat.

Minderről azonban senki sem beszél, és mindenki érdeke, hogy ez ne is tudódjon ki. Éppen ezért világítanak rá a bizonyítékok hiányára, holott más tudományterületeken egyértelmű jelek, és jól dokumentált esetek bizonyítják, hogy van valami a halál után.

A CERN egyik kutatása arra hivatkozik, hogyha a szellemek tiszta energiából állnak, akkor azonnal szerte kéne foszlaniuk, amint elhagyják a testet, méghozzá a termodinamika második törvénye alapján.

Ez ugyanis azt feltételezi, hogy az energia egy része mindig hőben vész el. Ilyen energiafolyamatokat, melyek arra utalnának, hogy tömörítetten jelen lennének energiák, mint egy test, nem találtak.

Ez azonban mások szerint nem jelenti egyértelműen azt, hogy nem létezik. Talán csak elkerüli a kutatók figyelmét, vagy kilép a CERN hatósugarából.

Halál utáni élet

Ráadásul az sem elhanyagolható tény hogy nemrég sikerült bebizonyítani, és orvosi szempontból hitelesen dokumentálni, hogy a halálból visszatérő emberek a testen kívüli élmények során valóban olyan agyi jeleket küldenek, melyek az események valódi átélése során keletkeznek.

Vagyis amit a klinikai halálból visszarántott emberek elmesélnek, az mind igaz lehet.

Egyes paranormális kutatók szerint csak a csatornákat kell megtalálni, melyeken keresztül lehetne kommunikálni a másik világgal, és végre egy mindent félresöprő egyértelmű bizonyítékkal lehetne szolgálni a halál utáni élet létezésére.

paranormál kísértet szellem szellemek túlvilág megmagyarázhatatlan kísértetek cern


Megtekintések száma: 40877





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet