A CERN kutatói titokban dimenziókapukkal kísérleteznek? Csak az Isten tudja, mit szabadíthatnak rá a világra!

2018. július 3., kedd




Egy volt bennfentes állítása szerint olyan erőkkel játszadoznak a tudósok, amikről még ők maguknak sincs fogalma.

A CERN kutatási részlegével kapcsolatban már régóta fennállnak és terjednek különféle pletykák. Az ott dolgozó fizikusok körében ugyanis az a szóbeszéd járja, hogy hamarosan valami váratlan és megdöbbentő dolog felfedezésének küszöbén fognak állni.

A CERN laboraiból nem juthat ez az információ ki, és kínosan ügyeltek arra, hogy egyetlen fizikus se mondjon semmit az ott folyó kutatásokról.

Ennek ellenére több kiugró volt fizikus és tudós állítja - döbbenetes dolgok folynak odalenn a CERN belsejében.

Nem csak arról van szó, amiről hivatalosan is tud a média és a világ. Hanem arról is, amikkel titkon kísérletezgetnek.

A CERN új, eddig ismeretlen fizikai együtthatókat és erőket vezethet be néhány éven belül, feltéve, ha nem pusztítják el az egész bolygót. - állítja egy korábban ott dolgozó bennfentes.

A bennfentes azt is elmondta, hogy a legtöbb fizikus bár tisztában van a kísérletek őrületesen nagy veszélyével, mégis csinálják. Hatalmas térkapukat próbáknak nyitni egy másik világba.

Elmondása szerint a párhuzamos világok létéről már több éve tudnak, és rengeteg bizonyíték áll rendelkezésükre, amibe nem avatták még bele a közvéleményt.

Rájöttek arra, hogy a feketelyukak - melyeket miniatűr formában tudnak elállítani a hadronütköztetőben - képesek lehetnek átjáróként funkcionálni, ha antianyaggal "tömik ki" őket, így nem zárulnak be.

Ez azonban veszélyes művelet, mert nem tudják még, hogy mi lehet a feketelyuk másik oldalán. Akár egy komplett idegen faj is létezhet a világegyetemben, vagy a párhuzamos síkokban, és ki tudja, kik, vagy mik felé nyitunk kaput.

Napjainkra már egyre nehezebb titokban tartani ezeket a kísérleteket, mert az egész bolygóra óriási hatással vannak.

nemrég például a létesítmény felett észleltek különös elektromos zavarokat, felhők között megjelenő magnetikus anomáliákat, villámló fényjelenségeket.

Egy ízben még egy az égen megnyíló portált is lencsevégre kaptak, mely sokak szerint egy félre irányzott feketelyuk portál volt, amit véletlen a létesítményen kívül hozhattak létre.

Van, aki szerint az első és egyben utolsó fekete lyukat itt fogják előállítani, mely aztán magába szívja az egész bolygót, majd később a naprendszert.

Legkuszább összeesküvés elmélet szerint egy olyan portált nyithatnak majd véletlen a tudósok odalenn, melyen keresztül egy nefilim földönkívüli faj hadserege fog majd rátörni a világunkra. Hogy ebben mennyi a ráció, természetesen mindenkinek a fantáziájára bízzuk, de sokan hisznek benne, hogy ez megtörténhet.

Az azonban bizonyos, hogy több forrásból - köztük belső forrásokból - is megerősítették, hogy olyan kutatások zajlanak a CERN belsejében, amiről valójában alig tud valamit a világ.

OSZD MEG másokkal is!

fizika összeesküvés rejtélyke durva kvantumfizika


Megtekintések száma: 15284





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet