A chemtrail összeesküvés hivatalosan is valósággá vált? Megdöbbentő, ha ez valóban igaz...!

2021. október 6., szerda




Immáron már nem is tagadják azt, hogy különféle gázokat és vegyi anyagokat juttatnak a légkörbe.

A chemtrailekkel kapcsolatos dolgokat nagyon sokan idehaza is csak összeesküvésként kezelték eddig. Egy olyan félelemkeltő meseként, melynek valójában alig van alapja.

Azonban a helyzet változott. Méghozzá olyannyira, hogy gyakorlatilag bebizonyosodott, hogy a félelmek nem voltak alaptalanok, akárcsak a chemtraileket a levegőbe juttató repülőgépekről szóló pletykák sem.

A chemtrail ugyanis egy megvalósult összeesküvés.

Immáron ugyanis nem is tagadják, hivatalosan próbálnak különféle vegyi anyagokat juttatni a légkörbe...

Egyese szerint azért teszik, mert a HAARP működése már nem maradhatott titokban, ugyanis rengetegen kezdtek el vizsgálódni, oknyomozni az ügyben.

Jobbnak látták hát, hogy egy civil kutatási kísérletnek ható csoporttal, és annak tevékenységével fedjék el a valós célokat, és munkálatokat. Miről is van szó?

A Harvard kutatói jövőre elkezdik a tesztelését a vízpermet és számos olyan aeroszol spray sztratoszférába juttatásának, amik az éghajlatváltozás elleni küzdelemben feltételezhetően felhasználhatóak a nap sugarait elnyelni, illetve visszatükrözni képes anyagokként.

Ez mindig szépen és jól hangzik, azonban nagyon sokan már most azt mondják, hogy ez csak a hivatalos blama.

A valódi célok a légkör összetételének olyan módon való megváltoztatása, hogy képesek legyenek manipulálni az időjárást.

Szó mi szó, ezzel valóban akár még a felmelegedést is meg lehetne változtatni, de a HAARP célja mindig is az volt, hogy az időjárást egyfajta fegyverként lehessen kiaknázni.

Gondoljunk csak bele, hogy egy időjárás manipulációs fegyverben mekkora potenciál lenne.

Ahol akarnák, ott jégesőket okoznának, máshol földrengéseket, vagy pusztító áradásokat. Egyes mezőgazdaságokat anélkül tehetnének tönkre országokat a mezőgazdaságukon keresztül tehetnének tönkre, anélkül hogy egyetlen puskalövés eldördülne.

A hírek szerint az első kísérlet már a jövő év elején elkezdődne, amely során először még kis mennyiségben juttatnának a kutatók olyan anyagokként a sztratoszférába, amelyek visszatükrözhetik a nap sugarait.

Vannak olyan vélekedések is, melyek szerint az Agenda 21 tervezetének bevezetéséről, elindításáról van szó, és ez lesz a legelső lépés.

Az agenda 21 célja nem más, mint az emberi népesség jelentős leredukálása 2030-ig, amikorra a világ 95%-át akarják megsemmisíteni. Ennek egyik legjobb és egyben legpraktikusabb módja lenne a levegőbe juttatott, vegyszerek általi megbetegítés.

Sokak szerint a most tapasztalt dolgok egyértelműen arra utalnak, hogy a chemtrail összeesküvés valósággá vált, és immáron ha burkoltan is, de hivatalosan is elismert.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés titkos katonai projektek titkos katonai kísérletek eltitkolt tények titkos dokumentumok


Megtekintések száma: 166267





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet