A chemtrail összeesküvés nem összeesküvés: kísérleti nyulak vagyunk évtizedek óta?

2021. október 17., vasárnap




Vegyi permettel megszórt légkör, globális felmelegedés és "okos por". Ezek mind összefüggnek. Riasztó irányba halad a világunk - állítják bennfentesek.

A chemtrail számlájára ma már rengeteg mindent lehetne írni, ám errőla fősodratú média nagyon feltűnően hallgat.

Egyszerűen bizonyos csatornákon nem beszélhetnek róla.

Túl sok ember áébredne fel, a tömeg szeme pedig ha felnyílik, az bizony nem jó a hatalmi körök számára.

A chemtrail vagy égi vegyi szennyezés másik bizonyítékának tekintik a különös időjárási jelenségeket:

A nagy aszályt, a hatalmas esőzéseket, a szokatlan viharokat, a jégesőket, a hóviharokat, a hőséget vagy éppen a hosszabb ideig tartó hűvös és nyirkos napokat, a nagy kiterjedésű, szinte megfékezhetetlen erdőtüzeket.

Ugyancsak a chemtrail számlájára írják azt, hogy csökken az óceánokban a planktonállomány – ez a tápláléklánc alapja a vízben, és ez termeli ott az oxigén 50-60 százalékát –, azt, hogy naponta kétszáz faj hal ki a Földön, hogy elsavasodnak az óceánok és csökken a halállomány.

De azt is a chemtrail számlájára írják, hogy egyre több az idegrendszeri és légzőszervi megbetegedés, valamint a rosszindulatú daganat.

Dane Wigington, aki egy olyan honlap üzemeltetésében vesz részt, amelyik azt tűzte ki célul, hogy nyilvánosságra hozza az úgynevezett geoengineeringet, a globális klímamanipulációt, egyenesen arról beszél, hogy egy folyamatos kísérleti program részesei vagyunk a tudtunkon kívül, és ennek keretében repülőgépekről nagy nyomású tartályokból vegyi anyagot juttatnak a légkörbe.

- E pillanatban is gyakorlatilag támadás alatt állunk – mondta hallgatóságának teljes meggyőződéssel előadásán. Szerinte a háború modern formája az időjárás befolyásolása, és így büntetik azokat az államokat is az USA-ban, amelyek nem a regnáló elnökre szavaztak.

Úgy véli, ezért van Kaliforniában jó ideje szárazság, és ez ellen emelt szót az iráni miniszterhelyettes, amikor azt állította, hogy országa ellen időjárási háborút folytatnak.

A klímaváltozás emlegetése csak arra jó, hogy az emberekkel elfogadtassák az irreális hőingadozásokat – jelentette ki Dane Wigington.

Hangoztatta, hogy a Pentagon 8,5 trilliárd dollárral nem tud elszámolni 1996 óta, szerinte ez az az összeg, amit a klíma, az időjárás befolyásolására, a kísérletekre költöttek.

A chemtrailt globális népességcsökkentési programnak nevezi, rámutatva, hogy a nehézfémek hormongátló hatásúak, így lényeges hatással vannak a szaporodási képességre, ennek a számlájára írja a korábbinál valóban gyakoribb gyermektelenséget.

Ezekről a dolgokról azonban "nem illik", beszélni, ráadásul aki megteszi, azt "megbüntetik", vagy elhallgatják, egyszerűen bolondnak titulálják.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány chemtrail


Megtekintések száma: 171689





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet