A chemtrailek igazi története: a globális szintű permetezés és ami mögötte van?

2021. október 24., vasárnap
Titkos kormányzati projekt és egyben fegyver, melyről az egész világ alig tud valamit, pedig a fejünk felett zajlik minden. Így a lakosság permetezése is.

Az egyik első fénykép, amelyen repülőgépek kondenzcsíkjai láthatók, 1940-ben készült, a jelenség első tudományos leírása pedig 1953-ban jelent meg.

Ezek még valójában felhőknek tűntek, és a csíkképződés eredeti folyamataival lehetett magyarázni.

Amikor a nagy nedvességtartalmú, hűvös levegő hirtelen keveredik a repülőgépek által kibocsátott, jóval melegebb gőzzel. Ilyenkor a légkör víztartalma kicsapódik, és rögtön apró jégkristályokká fagy.

csíkképződéshez szükséges hőmérséklet pontosan meghatározható, ezért előre lehet is tudni, hol és mikor lesz látható a jelenség.

Aztán valami történt. Sorra jelentek meg olyan csíkok is az égen az 1970-ev évektől kezdve, de nagyüzemben főleg az 1990-es évektől, melyek nem tűntek el napok múlva sme, és bizonyos esetekben síznesek is voltak.

Ezek egyértelműen nem kondenzcsíkok voltak.

A chemtrailezett területeken ráadásul sok esetben kimutatható volt valamilyen méreganyag a levegőben, főként cink és alumínium.

1999-ben aztán egy William Thomas nevű újságíró dobta be a köztudatba a témát a mérgező kondenzcsíkokról szóló cikkével.

Ez sokak szerint már belsős információkra alapult.

Később Barack Obama volt tanácsadója is beismerte, hogy valóban voltak légi permetezések, ám ezeknek a célját és részleteit nem árulta el azóta sem.

A hadsereg alternatív tudományos eszközök bevetésére kényszerül. Maga az időjárás-befolyásolás ötlete egyébként nem feltétlenül ördögtől való dolog, már régóta kísérleteznek vele. Emellett a mérgek levegőbe juttatása a lakosság egészségének károsítására is megy.

A méreg hatása kimutathatóan egészségkárosító. A földben vagy az esővízben minden eddiginél magasabb mennyiségű alumíniumot, vagy éppen báriumot, stronciumot mértek.

Az utóbbi években jelentősen feljöttek a halálozási listán a légúti megbetegedések, nyilván a chemtrail miatt. 2008-ban ez a halálok betört az első háromba.

Egy 2001-es amerikai törvénytervezet, amely örökre betiltotta volna az űrfegyverek használatát. A javaslat benyújtója a szövegben definíciószerűen felsorol mindenféle egzotikus fegyvert, itt szerepel a chemtrail is, olyanok között, mint a plazma- vagy a földönkívüli fegyverek.

A javaslatot ott és akkor elutasították, de ez nem gátolta meg a kormányzati titkos szerveket a chemtrailek szórásában, és a lakosság szisztematikus mérgezéséhez.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés mérgek chemtrail mérgezés


Megtekintések száma: 71242

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet