A chemtrailek valósak! Kormányzati program keretében manipulálják az időjárást kiszivárogtatott dokumentumok szerint!

2018. december 30., vasárnap




Minden idők egyik legnagyobb leleplezése zajlik. Olyan emberek álltak ki a napvilágra, akik korábban a rendszer részei voltak.

Szabadalmi terveket, titkos dokumentumokat és tervrajzokat hozott nyilvánosságra néhány chemtrail kutató. 

Állításuk szerint a végső leleplezése történhet meg a fejünk felett zajló éghajlatmanipulációs programnak.

A HAARP egy fedőszervezetek mögött álló titkos divízió tudományos kísérlete. Nem csak az éghajlat kutatása és feltérképezése a célja, hanem a chemtrail részecskék besugárzáse a légkörbe, és azok aktivizálása.

Éveken át csak egy egyszerű összeesküvés elméletnek gondolta mindenki, aztán az elmúlt években elkezdtek sorra megjelenni azok az információk, melyek a alátámasztani látszottak azt, hogy hatalmas pénzekből, az amerikai költségvetésből elszivattyúzva egy titkos időjárási és éghajlatmanipulációs protokoll zajlik.

Barack Obama volt tanácsadója el is szólta magát korábban, és elismerte, hogy működnek olyan tudományos és technológiai programok, melyekkel befolyásolható z égbolt összetétele.

Midnezek mellett azt is elismerte, hogy különféle, az emberer is veszélyes vegyi anyagokat juttatnak a levegőbe.

Erről pedig számtalan esetben nem tájékoztatták a közvéleményt.

R Wayne Steiger, Dr Claudia Albers és Scott C még olyan szabadalmi dokumentumokra is rábukkantak a kutakodásaik során, melyek egyértelműen leírnak egy olyan technológiát, amivel hatást lehet gyakorolni a klímára.

Különféle ügynökségeknek van kiosztva a feladat, amiket fedőcégeken keresztül működtetnek, hogy a közvélemény ne tudjon semmit a permetezésekről.

A chemtrail műanyag, alumínium és egyéb mérgező anyagokból áll, ezeket pedig a HAARP csillagfegyverrel "oldják fel" a légkörben.

Egyes iratok és információk 35 éve voltak titkosítva, melyekből kiderült, hogy legalább 3 évtizede zajlik ez a program.

Ezzel egy időben több olyan hivatalos és független kutatás is napvilágot látott, melyek újabb felhőtípusokat írnak le.

Ezek a fajta felhőtípusok és légköri anomáliák korábban nem voltak észlelhetők, és az eredmények szerint valószínűsíthető, hogy az elmúlt évtizedek vegyi tevékenységei okozták a légkör felsőbb rétegeiben.

Az emberek szeme kezd felnyílni a témával kapcsolatban, így egyre nehezebb dolguk van a nyilvánvaló hazugságok takargatásával.

Valójában az égbolton zajló folyamatok mesterségesek, és mára már nem ismerik a természetesség fogalmát. Minden előre megtervezett...

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 43736





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet