A chemtraillel megszórt hó nem tud elolvadni? Videó mutatja be! Kémiai kísérlet zajlik a fejünk felett!

2022. január 26., szerda




Miért nem olvad el a hó? És miért nem ereszt vizet? Sok kérdést felvet az alábbi videó, melyet egy férfi készített, miközben a környéken leesett hóval kísérletezett...

A levegőben különféle repülőgépekről történő chemtrailek nem csak a légkörünket változtatják meg, hanem az időjárást, és az égből hulló csapadékot is.

Ennek bizonyítékaként egy férfi készített még télen egy olyan látványos videót, melynek során bebizonyítja, hogy a hó, ami a környéken lehullott, valójában nem is teljesen hó.

Nem tudni, pontosan micsoda, de csak nyomokban emlékeztet a hóra. Víztartalma ugyanis a jelek szerint alig van, mint ahogyan a kísérletek alatt is nyilvánvaló lesz.

Ráadásul nagyon nehezen képes megolvadni, ami külön rengeteg érdekes kérdést felvet összetételével, eredetével kapcsolatban.

A férfi szerint a környéken rengeteg gépet látni minden héten, melyekből nagy mennyiségű chemtrailt zúdítanak a területre, és annak alkosságára

A chemtrailben található részecskék egy része napokig kering a légkörben, és különféle ionokat köt meg, míg egy része visszahullik a Földre, és beépül a különféle felszínen található anyagokba.

Szerinted miért nem olvas meg a hó? Szemmel láthatóan gyakorlatilag alig, vagy semmi vizet nem ereszt olvadás közben, a jégkockához képest

Tényleg módosítják a fejünk felett az időjárást, a felhőkből hullóm csapadékot, és a légkört?

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés haarp chemtrail időjárás manipulác vegyi permet


Megtekintések száma: 62932





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet