A CIA a hidegháború alatt az asztrális síkkal kapcsolatos kutatásokat csinált - kitálaltak mindent!

2021. október 23., szombat
A titkosított dokumentumok szerint létezhet az asztrális sík!

Egy 1984-ből előkerült dokumentum megdöbbentő dolgokat ír le, melyet a CIA berkein belül, a titkosszolgálat megbízásával készítettek el.

Az Amerikai Hadsereg egyik emberének nevével - Wayne M. Mcdonnell - voltak ezek az iratok fémjelezve, és olyan hátborzongató igazságot tártak fel benne a világunkkal kapcsolatban, melyre az emberiség soha nem gondolt.

A CIA ezekből a dokumentumokból kikövetkeztetve nagyon erősen érdeklődött a nem anyagi jellegű dolgok kutatása iránt is.

Többek között kifejezetten erős érdeklődést tanúsítottak az asztrális sík vagy az asztrális tér iránt.

De mi is ez az asztrális sík, és miért érdekelte ennyire a CIA-t?

Az asztrális sík a mi világegyetemünk megkettőződése. A legtöbb ember semmiféle számottevő különbséget nem lát a kettő között.

Asztrálutazása során oda megy, ahová akar, azt teszi, amit akar. A szabadságnak azonban vannak bizonyos korlátai. A legtöbben például képtelenek barátjukat felkeresve látható alakot ölteni. Persze akad, akinek ez is sikerül.

Óriási haszna lehetett volna, és a hidegháborúban, valamint a jövő háborúiban vehették volna hasznát.

Az állatok különösen érzékenyek az asztrálutazókra. Az asztrális tér, vagy sík tehát egy olyan térrész, mely túlmutat az anyagi világon. Gyakorlatilag csak az emberi lelkek tudnak ebben a térben utazni, a testet hátrahagyva.

A CIA előrehaladott kutatásokat végzett, és arra jutott a dokumentumok tanulsága szerint, hogy az asztrális tér ténylegesen létezhet.

Ebbe a térbe, vagy síkba pedig el is lehet jutni, akár tudatosan elhagyva a testet, majd később újra visszatérve belé.

A CIA-hoz köthető dokumentumok szerint arra is rájöttek a kutatók, hogy létezik egy úgynevezett Abszolút, ahol az idő és a tér, és a részecskék egyetlen dimenzióba vannak összepréselve.

Később a kutatásokat hirtelen leállították.

Sokak szerint azért, mert rájöttek, hogy az asztrális sík babrálása óriási veszélyeket rejthet magában, és az emberiség még nincs felkészülve az asztrális sík teljes kihasználására.

Mások szerint csak arról van szó, hogy a CIA-nál magasabb, és sokkal titkosabb divízióba került a kutatás folytatása.

Bármit is derítettek ki, azt most hét lakat alatt őrzik, és sokkal többet tudhatnak az emberi lélekről, és annak asztrális térben való utazási képességéről, mint eddig bármikor…

OSZD MEG másokkal is!

paranormál túlvilág összeesküvés lélek asztrális tér


Megtekintések száma: 148191

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet