A CIA belső embere szerint minden európai terrortámadás egy hamis zászlós, false flag hadművelet!

2018. szeptember 13., csütörtök




Az USA hírszerző tisztje arról nyilatkozik, hogy a terrortámadások hátterében az Egyesült Államok titkosszolgálatainak emberei állnak.

Mi van, ha semmi sem az, aminek látszik? Mi van, ha a terrorizmus valójában csak egy eszköz, és önmagában nem is létezik?

Mi van, ha az Iszlám Állam annak idején tényleg csak kreálva lett?

David Steele annak idején egy magas pozíciót látott el a CIA berkeiben, vagyis rendkívül jól ismeri az amerikai titkosszolgálatokat, és azok működését, motivációit és divízióit.

Most azonban megdöbbentő dolgokat állított, olyanokat, amiket nem fogj mindenki gyomra bevenni, mégis azt állítja, hogy ez a teljes igazság, még ha nehéz lesz felfogni is.

Azt állítja ugyanis, hogy a legtöbb terrortámadás nem más, mint false flag, azaz hamis zászlós hadművelet.

"A legtöbb terrorista 'hamis zászlós' terrorista, akik a saját titkosszolgálataink által lettek megteremtve. Nincs direkt hozzáférésem az angliai adatokhoz, de elmondom, hogy itt az USA-ban minden egyes terrorcselekmény hamis zászlós művelet volt..."

Először nem árt tisztázni, hogy pontosan mit is jelent a fogalom, és mindjárt világos lesz ennek az óriási jelentősége.

False Flag Operation (magyarul Hamis Zászló(s) Művelet)-nek nevezzük azt a katonai műveletet, amikor álcázott egységek más kívülálló erők nevében követnek el támadást.

Vagyis megvezetik a közvéleményt, hogy adott befolyást tudjanak kifejteni egy adott - egy kívánt - irányba, politikailag, gazdaságilag, pszichológiailag.

David Steele szerint a szeptember 11-i amerikai terrortámadás sem volt más, mint egy false flag operation.

Az USA 2001. szeptember 11-i önmerényletei után az Al-Kaida-t vádolva megszállta Afganisztánt, ahol jelentős mértékű olajra és mákültetvényekre (kábítószer) tett szert, valamint az amerikai állampolgárok jogainak kurtítását, illetve megfigyelésére történő jogszabályok kibővítését érte el.

A hamis zászlós műveletek nem korlátozódnak csupán a háborúra és a felkelésellenes műveletekre, de használják békeidőben is, ahogyan a jelek szerint is.

A CIA belső informátora elmondta, hogy a false flag operation alatt rengeteg mindent tettek meg az amerikai titkosszolgálatok az elmúlt időszakban is Európán belül.

Európát ugyanis folyamatosan gyengíteni akarják. Amerika rá akarja kényszeríteni az egész világra azt a fajta világbiztonságot, mely az emberek személyiségi jogainak feladásával jár.

Talán még emlékszünk rá, hogy szeptember 11-ét követően törvénybe léptették a hazafi törvényt, mely az állam számára gyakorlatilag korlátlan hatalmat adott az emberek megfigyelésére, lehallgatására, a terrorizmus elleni harc nevében.

Bár a törvény 2015-ben lejárt, a titkosszolgálatok addigra kiépítették teljes infrastruktúrájukat a tömeges megfigyelésekhez, így titokban folytathatták tevékenységüket.

Nem véletlen lett belőle botrány, hogy Európa más vezetőöt, többek között Angela Merkelt és más politikusokat is lehallgattak.

A jelek szerint Amerika a világ felett akar befolyást szerezni, vagy legalábbis egy egyetemleges lehallgatási jogot. Ehhez azonba az kell, hogy az európaiak egységesen akarják a biztonságot.

Ehhez pedig az kell, hogy a terrort közvetlenül vigyék el hozzájuk, és mutassák meg nekik, milyen az, amikor a titkosszolgálatok" nem dolgoznak".

Hamis zászlós hadműveleteket követtek el, és követnek majd el a jövőben is, melyet később az Iszlám Állam – mely szintén az amerikai titkosszolgálati gépezet része - látványosan felvállalja magára.

A CIA szakember elmondása szerint nem kizárt, hogy a manchesteri, vagy a londoni terrortámadások is ilyen hamis zászlós hadműveletek lehettek, hogy megbontsák Európa rendjét, és az emberekben félelmet keltsenek.

A cél az, hogy az európai polgároknak elege legyen az állandó félelemből, és önként, és dalolva menjenek majd később bele egy olyan jogi passzusba, mely biztosítja a biztonságukat, cserébe azért, hogy tömegesen figyelhessék meg az embereket.

Az lesz az indok, hogy csakis így szűrhetők majd ki teljes mértékben a terroristák.

Azonban mikor ez bekövetkezik, Amerika már a fél világot jogilag kifogásolhatatlanul hallgathatja majd le, és ez az, amit annyira el akarnak érni ezekkel a false flag operation műveletekkel.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés cia terrorizmus háttérhatalom terror


Megtekintések száma: 101561





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet