A CIA szerint tényleg létezik a Vatikán időgépe

2017. március 26., vasárnap




A tervrajzok még most is ott heverhetnek a Vatikáni levéltárban. De mi köze ennek a CIA állítólagos titkos időgép programjához?

A CIA számára ma minden eszköz és technológia rendelkezésre áll, hogy az egész világot lehallgassa és megfigyelje az NSA-val karöltve.

A hatalmas technológiai fölény rengeteg kutatás, és mások által titkolt információk lehallgatásának eredménye.

Azt azonban kevesen tudják, hogy a CIA szervezete foglalkozott nem szokványos dolgokkal is, és voltak olyan divíziói, melyek hivatalosan ugyan nem léteztek, mégis maradtak fenn róluk írásos dokumentumok, és előálltak olyan szemtanúk, akik ezekben részt vettek korábban.

Egyrészt a CIA a hidegháború idején igen sok kísérletet végzett el médiumokkal és parafenoménekkel, illetve egyéb különleges képességű személyekkel.

Úgy hitték, hogy háború esetén ezeket a paranormális erőket harcba lehetne küldeni, legalábbis stratégiai szempontból, hogy más nemzetek titkait fürkésszék ki velük.

A paranormális kutatások között sok szó esik egyes aktákban arról, hogy volt egy olyan részleg, amelyik a kvantumfizikával, és az idő természetével foglalkozott. Állítólag időgép fejlesztésébe fogtak a legnagyobb titokban.

Az időgép fejlesztése nem akármi alapján kezdődött el: a Velencében élő Ernetti atya kronovizorja szolgáltatta hozzá a megfelelő alapot. Ő volt az a szerzetes, aki egy tévéképernyő szerű készüléken át láttatni tudta a jövőt.

Vagyis a szó szoros rételmében ugyan nem volt ez a szerkezet időgép, de képes volt betekinteni a múltba. A CIA remek kiindulása alapnak gondolta, és úgy hitték, hogy a térben rengeteg időpontban rezeg minden eges részecske, és attól függően lehet beletekinteni a jövőbe, hogy mely rezgésekre hangoljuk rá a szerkezetet.

Az Ernetti által alkotott kronovizort az egyház a halála után szétszedette, és az alkatrészeket megsemmisítette. Állítólag ezt azért tették, mert krisztus halálával kapcsolatban láthattak rajta keresztül valamit, amit nem akarták, hogy bárki megtudjon.

Egy másik interpretációs szerint azonban a Vatikán tudta, hogy a CIA, vagy más titkosszolgálati szervek "hadászati" célokra meg akarják kaparintani a kronovizort.

Ezért semmisítették meg, az iratokat, róla készült terveket pedig elégették. Azonban a titkos Vatikáni levéltárban állítólag fennmaradt néhány kezdetleges vázlata a szerkezetről.

Később, nemrégiben robbant a bomba, miszerint a kiszivárogtatott WikiLeaks információk szerint a CIA nem kapta meg azt a titkos programot, amivel ténylegesen tudnának utazni a múltba vagy a jövőbe, de az úgynevezett chronovisort igen.

Ennek segítségével láthatják a múlt és a jövő eseményeit, anélkül, hogy fizikailag jelen lennének. A hatvanas években kapták meg a terveket egy korábban a titkos Vatikáni levéltárban dolgozó könyvtárostól, legalábbis a legtöbb forrás így említi azt ahogyan hozzájutottak.

A titkosszolgálat eredményei ekkor kezdtek egyre inkább javulni, az 1960-as éveket követően mert sikerült összerakni egyet egy szupertitkos létesítményben.

Azonban egy idő után rájöttek, hogy túl nagy felelősség, és nagyon nagy kataklizmát idézhet elő, ha a múltba betekintenek, mert valójában ez is képes téridő fodrozódásokat létrehozni.

A kísérletet leállították, majd a CIA saját kronovizorját vagy megsemmisítették, vagy - ahogy sokan sejtik - valójában csak áthelyezték egy olyan máig titkolt helyre, ahol senki sem tudhat róla, és zavartalan lehet a működése.

OSZD MEG másokkal is!

titkos katonai projektek vatikán cia időutazás titkos dokumentumok összeeesküvés egyház időgép


Megtekintések száma: 120915





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet