A Cion Bölcseinek jegyzőkönyve: olvasd el, értelmezd, és egy jobb világ fog megszületni!

2022. január 25., kedd
Egy kiemelkedően fontos mű, mivel leplezetlenül mesél arról, hogy hogy is működik a háttérhatalom.

"14 éves koromban olvastam először, és az egész életfelfogásomat, és világhoz való hozzáállásomat megváltoztatta. Egyik este elalvás előtt azon gondolkoztam, hogy ezekről az információkról az embereket értesíteni kell. Tervezgettem, hogy hogy lehetne a magyarok ébresztését kivitelezni, amikor is egy belső hang szólalt meg bennem, hogy nem jött még el az idő. Utána álomba szenderültem és attól a naptól fogva folyamatosan figyeltem, hogy hogy működik a média, a tv, a politikai, a nemzeti kezdeményezések és minden, ami evvel a könyv témájával kapcsolatban állt."

Próbálnak olyan híreket terjeszteni róla, hogy hamisítvány, azonban erre cáfolat, hogy a világban minden úgy alakul, és alakult a múltban, ahogy az ebben az írásban meg van fogalmazva.

"Régen azt a belső üzenetet kaptam, hogy nem jött még el az idő. 10 évre rá alakult úgy a sorsom, hogy elkezdtem készíteni a különböző videókat, hogy a magyarságot felvilágosítsam a tőlem telhető módon, hogy megszabaduljunk gonosztevőinktől az Igazság által."

Tanulmányozd ezt a könyvet és, ha megszerezted a kellő tudást, akkor a többi embert is kezd el felébreszteni és megtanítani arra, hogy mit is művelnek bizonyos érdekkörök a háttérben. Terjeszd ezt az anyagot!

1. JEGYZŐKÖNYV

A jog az erőben rejlik. Szabadság-csak egy eszme. Liberalizmus. Arany. Hit. Önkormányzat. A tőke kényuralma. A belső ellenség. A tömegek. Anarchia. Politika kontra erkölcs. Az erősebb joga. A zsidó-szabadkőműves hatóság legyőzhetetlensége. A cél szentesíti az eszközt. A vak tömeg. Politikai ábécé. Pártviszály. A zsarnoki uralom legmegfelelőbb formája. Alkohol. Klasszicizmus. Korrupció. A zsidó-szabadkőműves kormány elvei és szabályai. Terror. "Szabadság, egyenlőség, testvériség" A dinasztikus uralkodás elve. A gój-arisztokrácia kiváltságainak megsemmisítése. Az új nemesség. A lélektani terv. A "szabadság" elvont fogalma. A népet képviselők elmozdításának hatalma.

2. JEGYZŐKÖNYV

Gazdasági háborúk - a zsidó fölény alapja. Névleges kormány és "titkos tanácsadók". A bomlasztó tanok sikerei. Alkalmazkodókészség a politikában. A sajtó szerepe. Az arany ára és a zsidó áldozat értéke.

3. JEGYZŐKÖNYV

A Jelképes Kígyó és jelentősége. Az alkotmányos berendezkedés labilissága. Terror a palotákban. Hatalom és törekvés. Parlamenti "fecsegők", röpiratok. Visszaélés a hatalommal. Gazdasági rabszolgaság. "Népszabadságjogok." A monopolista rendszer és a nemesség. A szabadkőműves-zsidóság hadserege. A gójok megfogyatkozása. Éhezés és a tőke jogai. A tömegek és a "világ feletti szuverén uralkodónk" megkoronázása. A jövő szabadkőműves nemzeti iskolák programjának alaptanai. A társadalomszerkezet tudományának titka. Egyetemes gazdasági válság. A "mi" biztonságunk. A szabadkőművesség kényuralma - az ész uralma. A vezetők elvesztése. Cion véréből való zsarnok-király. A szabadkőművesség legyőzhetetlenségének okai. A titkos szabadkőműves ügynökök szerepe. Szabadság.

4. JEGYZŐKÖNYV

A köztársaság fokozatai. Nemzsidó szabadkőművesség. Szabadság és hit. Nemzetközi ipari verseny. A spekuláció szerepe. Az arany kultusza.

5. JEGYZŐKÖNYV

Egy erős kormányközpontosítás létrehozása. A hatalomátvétel módszerei a szabadkőművesség által. Az államok közötti egyezségek lehetetlenségének okai. A zsidók "sorsának" állapota. Arany - az államgépezet motorja. A kritika jelentősége. "Kirakat"-intézmények. A szócsépléstől való elfáradás. Hogyan kell megragadni a közvéleményt. Az egyéni kezdeményezés jelentősége. A szuperkormány.

6. JEGYZŐKÖNYV

Monopóliumok; ezektől függ a gójok vagyona. A nemesség földjének elvétele. Kereskedelem, ipar és spekuláció. Luxus. Béremelés és az alapszükségletek árának emelése. Anarchizmus és részegeskedés. A gazdasági elméletek propagandájának jelentősége.

7. JEGYZŐKÖNYV

A fegyverkezés fokozása. Forrongás, viszálykodás és ellenségeskedés az egész világon. A gójok ellenállásának megfékezése háborúk és világháborúk által. A titoktartás sikert jelent a politikában. A sajtó és a közvélemény. Amerika, Kína és Japán fegyverei.

8. JEGYZŐKÖNYV

A törvénykezési jogok kétértelmű alkalmazása. A szabadkőműves vezetőség adminisztrátorai. Különleges iskolák és legmagasabb fokú kiképzés. Közgazdászok és milliomosok. Akikre felelős beosztásokat bízunk a kormányban.

9. JEGYZŐKÖNYV

A szabadkőműves elvek alkalmazása a népek átnevelésére. A szabadkőművesség jelszavai.

Az antiszemitizmus jelentősége. A szabadkőművesség diktatúrája. Terror. Kik a szabadkőművesség szolgálói? A gój államok "világosan látó" és "vak" erejének jelentősége. Kapcsolat a hatóság és a tömeg között. A liberalizmus kaotikus féktelensége. Az oktatás és nevelés megragadása. Hamis elméletek. A törvények értelmezésének módjai. A "földalattik" (világvárosokban).

10. JEGYZŐKÖNYV

Látszatpolitika. A csalás "őrszelleme". Mit ígér a szabadkőműves államcsíny? Egyetemes választójog. Önfontosság. A szabadkőművesség vezetői. A lángelme, aki vezeti a szabadkőművességet. Intézmények és feladataik. A liberalizmus mérge. Alkotmány - a pártviszályok iskolája. A köztársaságok kora. Elnökök - a szabadkőművesség bábjai. Az elnökök felelőssége. A képviselőházak és elnökök szerepe a "panamázás"-ban. Szabadkőművesség - a törvényhozó erő. Új köztársasági alkotmány. Átmenet a szabadkőműves kényuralomba. "A világ ura" kinyilvánításának pillanata. Betegségek beoltása és más fortélyok.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés történelem háttérhatalom titkos társaságok cion


Megtekintések száma: 28482

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet