A Cydonia-régió egy kozmikus egy kódolt kozmikus csillagtérkép - ősi idegenek üzenete a Marsról?

2023. június 18., vasárnap




Az egész emberi faj egy kozmikus vándorként tekinthető idegen civilizáció leszármazottja lehet - állítják azok, akik biztosak benne, hogy a Cydonia-régió valójában egy olyan elrendezésen alapul, melybe bele van kódolva egyfajta csillagtérkép.

A Marson fellelhető felszíni formák, melyeket nem a természet vagy a geológiai folyamatok alakítottak ki, nagyon hasonlítanak a Földön található egyiptomi civilizáció építészeti alkotásaira.

Nem csak a formák egyeznek meg – háromszög alakú épületekkel – hanem a méreteik, olykor tájolásaik is. 

A Cydonia régió titokzatos elrendezése régóta zavarba ejti a tudósokat, akik nem találnak magyarázatot arra, hogy miért kiszámolható szögekben helyezkednek el egymáshoz viszonyítva az ott található épületek romjai.

Olyan, mintha a régió részeként jelenlévő marsi arc lenne a központi eleme az egésznek, mint Egyiptomban a Gízai Nagy piramis, és a Szfinx. Ezt a különös viszonyrendszert aligha lehet véletlenszerűségre fogni a Marson.

Ez azonban nem minden. Sokan ugyanis egyfajta különleges csillagtérképként tekintenek rá. A geometriai szabályrendszerek - a háromszög szabály - és az objektumok egymáshoz való viszonya egyértelműen olyan, mintha valamiféle összefüggő térképet jelölnének a megadott pontok alapján.

Ezen elmélet hívei szerint a Marsot valamikor 17.000 évvel ezelőtt érhette egy olyan globális kataklizma, mely kipusztította rajta az életet.

Már akkor sem volt rajta élet, és feltehetően a Cydonia-régió romjai ugyanúgy elhagyatott romok voltak, azonban sokkal jobb állapotban voltak meg.

Jelek utalnak arra, hogy a régió tereptárgyai közvetlenül egy egykori óceán partja mentén épültek fel, ugyanis sok a víz okozta erózió a környéken.

A szakértők szerint a marsi arc elhelyezkedése a többi tereptárgyhoz képest megint csak nem cél nélküli, és megvan az oka, hogy miért úgy van ott, ahogy, és miért pont ott.

Ha valóban egyfajta kozmikus térkép lehet az egész, akkor kódolva van, és ránk vár a dekódolása.

Különféle elméletek vannak arra vonatkozóan is, hogy pontosan mi lehet az, amit tartalmazhat ez a térkép. Feltehetően az egykoron a Marson élő civilizáció eredeti származási helyét jelöli meg, vagy azt a helyet, ahová elmenekültek miután a Mars lakhatatlanná vált.

Arról is megoszlanak a vélemények, hogy mi történhetett a Marssal. Vannak, akik szerint egy hatalmas aszteroida becsapódása semmisíthette meg a légkört, és így az életet, míg mások szerint arról van szó, hogy egy óriási, nukleáris háború taszította a pusztulás szélére az ott élő civilizációt.

Ez már sohasem derül ki. Ha azonban valaha dekódoljuk a Cydonia-régió rejtette csillagtérképét, még rájöhetünk, mi volt a múltban, és hogy hol él az egykoron a Marsot uraló civilizáció.

OSZD MEG másokkal!

hihetetlen ufó ufók idegen mars idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 97829





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet