A démoni megszállás VALÓSÁG! -állítja számos szakember: nem lehet tagadni a túlvilág és a GONOSZ létezését!

2018. június 17., vasárnap




Hátborzongató titkok a Vatikán és az ördögűzők aktáiból...

Mióta létezik egyház, azóta a gonosszal való küzdelmükről is vannak feljegyzések.

Démon és ördögűző papokkal tele van a padlás a Vatikánban, és még a titkos levéltárban is hevernek olyan ügyek, melyek átformálhatnák a világnézeteinket.

A Vatikán egyik leghíresebb ördögűzője nem volt más, mint a 91 éves Gabriele Amorth atya, aki jómaga még életében azt állította, hogy több száz démonnal volt dolga, és már ismerte a gonosz arcát.

A papot 1985-ben nevezték ki Róma ördögűzőjévé, és azóta rengeteg dologról mondta el, hogy az a sátán műve.

A sátán műve például: az ISIS, az egyházon belül a közelmúltban kipattant gyermekzaklatási ügyek, Hitlert is megszállta az ördög, Sztálint is, Ali Agcát is, aki meglőtte és megsebesítette II. János Pál pápát...

Érdekes módon az ördögűző pap szerint az 1973-as Ördögűző című film „többé kevésbé hitelesen” mutatja be az ördögűzést.

Azt az ördögűzést, ami ráadásul meg is történt, egész pontosan egy kisfiúval, és nem egykislánnyal, ahogyna a filmben ábrázolták.

Korábban már több pszichiáter is felvettette, hogy egyes esetek, amikkel soha nem tudtak mit kezdeni, bizony valós entitást hordozott magával.

Vagyis a megszállt személyek tényleges és egy igazán démoni megszállás alatt lehettek.

Dr. Richard Gallagher megfigyelései alapján egyes mentális kórképeket paranormális entitások okoznak. vagyis a gonosz valóban létezik.

Dr. Gallagher elmondása szerint rengeteg pácienssel volt dolga, és meggyőződése, hogy a mentális problémák - főleg az ilyen mértékű tudathasadások - forrása egy túlvilági energia, vagy ah úgy tetszik, maga az ördög.

Elég gyakran figyelhető meg, hogy egy skizofrén betegnek van egy vagy akár több negatív személyisége. Ezek a személyiségek az elfojtott gonosz énjéből táplálkoznak.

Ez a gonosz én a doktor szerint valójában mindenkiben benne van, de az egészséges emberek képesek magukban elnyomni, vagy kordában tartani. A skizofréneknél ez az egyensúly megbomlik, és a gonosz énjük felfalja őket.

Tudnak olyan emberek haláláról, akiket nem is ismertek, olyan helyeket írnak le részletesen, ahol sohasem jártak. Ezek az ügyek mind a lélektöredékek, emlékek, előző életek kérdését is felvethetik.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ördögűző paranormális


Megtekintések száma: 101126





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet