A Denveri Reptér lehet az illuminátusok főhadiszállása? Bizarr szimbólumok, rejtett komplexum!

2023. március 23., csütörtök




A reptér egy rejtett és bonyolult szimbólumrendszer alapján lehetett megépítve.

Egyes hírek szerint már az építéskor is rengeteg embert dolgoztattak a reptéren, és folyamatosan elbocsátották őket, hogy ne legyen olyan munkás, aki tisztában lenne a teljes alaprajzzal, különösen a reptér alatt húzódó alagutakkal kapcsolatban.

A reptér Nagy Termében van egy alapkő, mely nyíltan és elismerten a szabadkőművesek jelképe.

Ez pedig sokak szerint nem véletlen, és utal a reptér valódi "tulajdonosaira", és arra, hogy az egész egy háttérhatalmi komplexum lehet.

Aztán ott vannak a falakon a freskók.

A téma szakértői szerint ezek a képek mind a Világvége eseményt és az utána következő időszakot ábrázolják.

A terület, melyre a reptér épült, tökéletesen alkalmas volt az építkezésre. Sima, mindenféle földrajzi kiemelkedés nélkül, mégis az építtetők 110 millió köbméter föld mozgatásával bizonyos területeket megemeltek, míg másokat alacsonyabbra ástak.

Sokak szerint olyan dolgok folynak a mélyben, amik nemzetbiztonsági szempontból is kockázatot jelenthetnének, ha napvilágra kerülnének.

A reptér tetőzete teflon bevonatú, vagyis visszatükrözi a napfény 90%-át, ebből következően nem vezeti a hőt, vagyis sem radarral, sem hőérzékelő műszerekkel nem látható sem az épület, sem a benne zajló történések.

Ez megint csak azt támasztja alá, hogy valamit nagyon próbálnak rejtegetni a kíváncsi szemek elől...

A reptéren található festmények mind jövőbeli eseményeket írnak le, amik talán egyfajta kinyilatkoztatások lehetnek.

A reptér állandó tartalékai között szerepel tízmillió liternyi kerozin, mely teljesen indokolatlan egy polgári repülőtér esetében. Inkább arról lehet szó, hogy katonai csapatszállító gépek, vadászgépek, netán bombázók fogadása és indítása miatt szükséges. 

Ráadásul akkora kifutópályája van a reptérnek, mely a világon a leghosszabb – 4,8 km.

Az utasszállító gépeknek egyszerűen nincs erre szüksége, de a nagy, katonai teherszállítóknak igen.

Nézzük a reptér egyéb érdekességeit: az épületeket borító anyag rendkívül egyedi, a napfény 90%-át visszaveri, így a műholdak és az egyéb felderítők számára átláthatatlanok. Lehet-e még fokozni az elképesztő anomáliákat? Lehet. Ugyanis mindezen felül olyan rejtett kódokat is közvetít a hely, melyet észrevesznek azok, akiknek van rá szemük. 

A komplexum ugyanis telis-tele van szimbolikával: szobrokkal, festményekkel, mindenféle sokatmondó, művészeti alkotásnak nevezett, vagy annak álcázott, a jövőt ecsetelő és felvázoló információval. Mindjárt a főbejáratnál egy emléktáblát látunk, melyen fellelhetőek a szabadkőműves szimbólumok. 

Önmagát adja a kérdés, hogy egy letagadott, titkos társaság jelképe, mit keres egy polgári repülőtéren álló emléktáblán? Na és az Anubis szobor? Az embertestű, sakál- vagy vadkutyafejű istenségről az egyiptomiak köztudottan azt tartották, hogy az alvilág kapuinak őrzője. 

OSZD MEG másokkal is!

érdekes összeesküvés illuminátusok


Megtekintések száma: 184461





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet