A Denveri repülőtér rejtélye: a mélyben rejlő titok és egy titkos erődítmény

2021. július 19., hétfő
Rob Nelson megvizsgálja a denveri repülőtér alatt található titokzatos alagutakat, majd megpróbálja megfejteni egy hatalmas, kígyó alakú domb titkát Ohióban.

A denveri reptérrel kapcsolatban számtalan különféle városi legenda, sztori és pletyka kerint az emberek között.

Az USA-ban található komplexum alig néhány kilométerre van Denver városától.

Az emberek és egyes beszámolók pedig azt beszélik róla, hogy rejtett földalatti alagutak vannak alatta, melyek borzalmas titkokat rejtenek.

Denvernek ez a második repülőtere, 1995-ig csupán egy légi kikötővel rendelkezett, ami kiválóan kiszolgálta a légi forgalmat, tehát indokolatlannak tartották, hogy még egy reptér épüljön ide, pláne ekkora méretű.

Így meglehetősen nagy visszhangot keltett, hogy a városvezetés minden bevezető és indok nélkül megterveztette, és megépíttette a hatalmas komplexumot.

Ez önmagában szokatlan, de nem különben azok a tapasztalatok, melyekről az építkezés során beszámoltak: először is, nem volt megfelelő a hely, ugyanis a legszelesebb, legkiszámíthatatlanabb légkörű területre épült a reptér, mely enyhén szólva nem logikus, ha célját tekintjük, hiszen számos probléma adódhat ebből a későbbiek folyamán.

Az építkezésen dolgozók sokszor azt mondták, hogy nem mondták meg nekik, hogy a reptér melyik részén dolgoznak.

Építkeztek a föld alatt is, különös alagutakat hoztak létre, és amikor ezekről érdeklődtek, azt mondták nekik, törődjenek a maguk dolgával.

Az alkalmazott munkások szokatlanul nagy biztonsági előírások között dolgozhattak csak, nem hagyhatták el munkaterületüket, kizárólag a saját zónájukon belül mozoghattak

Arról megoszlanak a vélemények, hogy pontosan miért épülhetett a reptér.

Egyesek szerint valami titkos dokumentumot tárolhatnak ott, mások szerint a Roswellben lezuhant űrhajó roncsait.

Megint mások szerint egy titkos katonai technológiát fejlesztenek a föld alatt...

A reptér állandó tartalékai között szerepel tízmillió liternyi kerozin, mely teljesen indokolatlan egy polgári repülőtér esetében.

Inkább arról lehet szó, hogy katonai csapatszállító gépek, vadászgépek, netán bombázók fogadása és indítása miatt szükséges.

Ráadásul akkora kifutópályája van a reptérnek, mely a világon a leghosszabb – 4,8 km. Az utasszállító gépeknek egyszerűen nincs erre szüksége, de a nagy, katonai teherszállítóknak igen.

Adódik a kérdés: vajon mit rejthet a Denveri reptér, és a Föld... 

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufók idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 102435

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet