​A dinoszauruszok csak 7000 éve haltak ki? Evolúciós csalás...

2021. április 28., szerda




Több tudós is azt állítja, hogy egyes ősi maradványoknál nem stimmelnek a tények!

Azt tanították és tanítják ma is az iskolákban, hogy a dinoszauruszok valamikor 65 millió évvel ezelőtt pusztultak ki egy globális kataklizmát követően, melyet egy aszteroida becsapódása okozott.

Ennek ellenére nem mindenki hiszi el azt, amit az evolúciós elmélet próbált beadni az embereknek hosszú évtizedeken keresztül.

Vannak ugyanis olyan feltételezések, miszerint a dinoszauruszok valójában csak alig 7000 éve haltak ki véglegesen.

Egészen addig az ember és a dinoszauruszok kora átfedésben volt… vagyis találkoztak egymással.

Ennek ékes bizonyítékai azok a különféle barlangrajzok és faragások, melyeken egyértelműen olyan állatok vannak ábrázolva, melyek kísértetiesen hasonlítanak a dinoszauruszokra.

Gondoljuk csak végig: ha az ember előtt kipusztultak, honnan vannak ezek az ábrák, rajzok és szobrok?

Mégis, miről mintázták volna?

Arról nem is beszélve, hogy rengeteg nép mítoszai között ott vannak azok a bizonyos sorkánylegendák, nem véletlenül.

A sárkányok ugyanis biológiai értelemben véve őshüllők voltak.

Az Angkorwat kőoszlopain is találtak már olyan domború faragást, melyen egy az egyben egy Stegosaurus mása volt látható, összetéveszthetetlenül. Vajon honnan tudhatták az alkotók, hogyan is néztek ki ezek a teremtmények, hacsak nem egy időben éltek velük?

A történelemkönyvek és a tudományos világ tehát hazugságokra épül.

Annál is inkább, mert kerültek elő olyan régészeti leletek is, dínók csontjai, sőt, még lágyszövetek is, melyek nem illettek bele az evolúciós világképbe, mert a kormeghatározás alapján alig voltak pár ezer évesek…

Az ilyen és ehhez hasonló leletekről nem beszélt a tudományos világ, sőt, megpróbálták ezeket elrejteni, és még bele sem vették a tudományos katalógusba…

Az emberi múlt ugyanis ezzel az apró titokkal elkezdene feltárulni az emberek előtt, az pedig még félelmetesebb és durvább, mint a dinoszauruszok kihalását övező rejtély, és a teljes igazság…

Feltehetően egyik beismerés magával vonná a másikat is, és az egész hazugság, amit az evolúció köré építettek, váratlanul teljesen összedőlne.

Ezt pedig nem engedhetik meg maguknak a tudósok, és Darwinisták…

Így amíg az ő szavuk igazi befolyással bír a tudományos társadalomban, addig nem lesz változás, és csak a “sületlenséget” tanítják majd az embereknek.

Egy elhazudott múltról…


Megtekintések száma: 48883





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet