A dinoszauruszok nem is haltak ki? Az őskorban a Földre látogató idegenek menekítették meg a fajt

2016. szeptember 11., vasárnap
Egy új elmélet rajzolódik ki, mely szerint a dinoszauruszok valójában nem haltak ki a 65 millió évvel ezelőtt a Földbe csapódó aszteroida miatt. Az akkoriban a Földre látogató idegenek ugyanis komplett kolóniákat mentettek meg belőlük…

Egy új elmélet terjed a neten és különböző körökben, melynek felvetése az, hogy a dinoszauruszok nem is haltak ki 65 millió évvel ezelőtt, csupán elszállították utolsó egyedeiket egy másik bolygóra az idegenek.

Ősi leletek bizonyíthatják

Az első hallásra meredeknek tűnő feltételezés mögé nézve valójában már nem is annyira hihetetlen. Számtalan történelmi feljegyzés, dokumentum és lelet sugallja azt, hogy az ember és a dinoszauruszok egykoron – hacsak egy nagyon rövid ideig is, de – együtt éltek.

Erre utalnak az Angkor komplexumának ősi faragásai, melyek egy Sztegoszauruszt ábrázolnak, vagy azok a megkövesedett tómederben talált lábnyomok, melyek emberi és dínóktól származó lábnyomokat egyszerre tartalmaznak.

Idegen beavatkozás?Ez azért történhetett meg, mert a dinoszauruszok túlélték a kataklizmát, mely az egész bolygó élővilágának 98%-át kiirtotta. Valójában azonban úgy sejtik, hogy az őskorban idegenek avatkoztak bele a katasztrófa menetébe.

Az őskorban ugyanis az idegenek sűrűn látogatták bolygónkat. Tanulmányozták az itt kialakult ökoszisztémát, élővilágot, melyet talán ők maguk teremtettek sok-sok millió évvel azelőtt.

Sokkal hamarabb tudtak a közelgő aszteroidáról, mint a Földön élő primitív lények, és elhatározták, hogy tenni fognak ellene. Meg akarták valósítani az első idegen-hibrid faj terveit, ehhez azonban az kellett, hogy a bolygón egy minden kipusztító katasztrófa következzen be, mely minden felesleges genetikai kódot kisöpör.

Mondhatni kapóra jött az aszteroida, amiről egyesek úgy vélik, talán nem is véletlen találta el a Földet, és valójában egy idegenek által szándékosan a Földbe vezetett nukleáris tömegpusztító bomba lehetett.

Azonban a tény, hogy a 65 millió évvel ezelőtti kihalás után is akadtak őshüllők a Földön, arra enged következtetni, hogy az idegenek a kihalás előtt néhány egyedet megmentettek a végzetüktől.

Dinoszauruszok egy másik bolygón

A dinoszauruszokat hatalmas csészealjakkal és űrhajókkal szállították el egy ismeretlen helyre, talán egy másik, Föld szerű bolygóra.

Valószínűleg az őshüllők újra benépesítették az adott bolygót, majd egyeduralkodó fajjá váltak ott.

Így tudott végül előretörni az ember, ugyanis az idegeneknek lehetősége nyílt a már megtisztított bolygón a dinoszaurusz egyedeket – melyek egy kis részét visszatelepítették – kontroll alatt tartani.

Az idegen-majom hibrid fajból kialakuló emberiség így találkozhatott időnként a Földön is őshüllőkkel. Ezért rengeteg kultúrában nyoma maradt ezeknek a találkozásoknak.

Rengeteg indiai és amerikai törzsnek vannak olyan kegytárgyai, vázái, freskói, melyek vagy egy sárkányt formáznak, vagy sárkányokat ábrázolnak.

ufó ufók idegenek ősi idegenek dinoszauruszok tömeges kihalás


Megtekintések száma: 152024

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet