A fehér ember alkonya: hamarosan felszámolja magát a nyugati civilizáció?

2017. október 1., vasárnap




A nyugati – fehér – ember népességszaporulata hihetetlen mértékben csökkent, míg a keleti, és afrikai népeké robbanásszerűen nő. Nigéria lehet a világ legnagyobb népességű része néhány évtizeden belül! Hová vezethet a kataklizma?

A fehér ember haldoklik. A fehér ember nem soká ki fog pusztulni, mivel a reprodukciós rátája a friss, visszamenőleges kutatások szerint hihetetlenül alacsony.

Ennek okát nem tudják a szakemberek, azt viszont kimutatták, hogy a fehér férfiak spermaszáma szintén lecsökkent, emellett a gyermekvállalási kedv is egységesen zuhant. Mintha a modern világegyfajta átka, vagy lépfenéje sújtana minket.

Vagy csak törvényszerű, hogy a túlfejlett társadalmak, melyek leigázzák a természetet, és természetellenesek „működnek”, egy idő után önmagukat számolják fel?

Nigériában például sokszorosa a születési ráta a nyugati emberéhez képest. Pedig ott a semmibe szülnek az emberek, itt pedig jólét van, mégsem születik annyi gyermek.

Sokak szerint ez azért is lehet, mert míg a rossz körülmények evolúciósan mozgatják az emberi szaporulatot, hogy reprodukálja magát, és minél többen legyenek, addig a jólét éppen ellenkezőleg hat.

20-30 éven belül nem Kína, hanem India lehet a legnagyobb lélekszámú ország, és összességében az Afrikai kontinens népességnövekedése lesz a legnagyobb, míg Európa, Amerika, és a világ többi része drasztikusan veszít népességéből.

Ez beláthatatlan következményekkel járhat.

Kihalhat ugyanis a fehér faj, mint olyan.

Egyesek azt sem tartják kizártnak, hogyha így haladnak a folyamatok, akkor, ha a jövőben egyszer egy idegen civilizáció ellátogat a Földre, akkor már egy fekete emberiség fogadja őket, és a fehér faj egyfajta lábjegyzetben lesz megemlítve, vagy múzeumokban mutogatják.

Ha a fehér ember népességszaporulata nem fog javulni a jövőben, akkor először 2050-ben Európában lesznek többségben a muszlimok, és egyéb színes bőrűek, majd valamikor 2100 után a világ más tájain is.

Az pedig mindannyiunk érdeke hogy az emberiség ne egyszínű fajkánt vonuljon be a világtörténelembe, hanem színes, szerteágazó fajként, hihetetlen biológiai diverzitással…

OSZD MEG másokkal is!

tudomány érdekes hihetetlen érdekesség az emberiség jövője kataklizma


Megtekintések száma: 116404





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet