A fehér ember Európa indiája: a keletről érkező "telepesek" felszámolnak minket?

2018. február 27., kedd
Demográfiai megszállás zajlik...

Mint ahogyan annak idején Amerikát meghódították a felfedezők, úgy hódítják meg most Európát a Keletről érkező bevándorlók.

Hatalmas embertömeg indult meg felénk, és ennek a menekülthullámnak már egy része itt van, be is itta magát az európai társadalomba,d e nem azért, hogy beilleszkedjen, hogy szerves részét képezze annak, hanem azért, hogy belülről mételyezze meg.

A fehér ember Európa indiánja.

Az az indián, amit a messziről jött idgeenek ki fognak pusztítani, és akiknek a faluit felgyúhtják. Akikneka kultúráját teljesen elynomják, és a földet, amiért évezredeken át a vérük folyt, egyszerűen elveszik.

Végül pedig rabszolga sors vár ránk is, mint annak idején az amerikai indiánok egy jelentős részére, már aki túlélte...

Sajnos a pérhuzam nagyon is valós és helytálló - világít rá sok elemző....

Pedig a kulturális különbségek nem voltak nagyon eltérőek, hiszen az akkori bevándorlók zöme Európából érkezett. Vitték magukkal a római és angolszász jog és törvénykezés hagyományát, valamint több keresztény vallás szokásait, kultúráját.

Ők nem voltak barbárok, mégis baj lett. Mégis az önbíráskodás, fegyverek, ököljog, törvényenkívüliség, az őslakosok kiszorítása, végül rezervátumokba kényszerítése jellemezte a kezdeti honfoglaló időket.

NINCS olyan évszázad az elmúlt ezer évben, amelyet ne rajzolt volna át a történelem.

Ez mindig is így lesz, és épp itt az dieje egy órási változásnak, Európa népének felmelkedésének avgy végső lezüllésének.

Most dől el majd az Európai kontinens sorsa, az európaiak végzete, és az, hogy a kereszténység végleg kikopik-e a földrészről...

Tényleg komoly a veszélye annak, hogy végveszélybe kerüljön a fehér ember, a fehér, európai KERESZTÉNY ember... 

Egyes elemzések szerint 2050-re egyes európai országokban választást nyernek és parlamenti többséget szereznek a muszlim pártok.

Ez pedig valami borzalmas dolgot hoz magával, ugyanis jogalapra emelkedik az iszlám világ, és annak ideológiája.

Ezt pedig a közel-keleti országok mind pénzelni fogják a távolból, mivel tudják, hogy az iszlám ideológia hódítása egy egész földrészt fog bekebelezni, ez pedig az ő diadaluk is...

Az európai fehér ember pedig kiszorul, és pici kis "rezervátumokba" kényszerül, vagy még nyugatabbra menekülnek embertömegek, a tengeren túlra.

Így ürül majd ki Európa, és töltődik fel muszlimokkal... és így bukik el a modern nyugati társadalom.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen európa politika menekültválság


Megtekintések száma: 122975

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet