A fekete lovagról készült felvétel került elő az Apollo 17 misszió archívumából!

2017. november 26., vasárnap




Tényleg egy idegen, több ezer éves műhold kering a Föld körül?

Nemrég egy igen megdöbbentő felvétel került elő. Ez a felvétel a bennfentes információk szerint az Apollo 17 űrrepülése során készült és a legendás fekete lovagot örökítette meg.

Mi is az a fekte lovag? Nos, egyre több ufó hívő és kutató gondolja úgy, hogy a fekete lovag nem más, mint egy idegen objektum.

Egész pontosan egy földönkívüli űrszonda, mely legalább 13.000 éve kíséri a Földünket, és figyeli az emberiséget.

A Fekete lovagról szóló információk eleinte egyfajta mendemondaként terjedtek az interneten, aztán egyes kutatók is emlegetni kezdték.

Voltak, akik komolyabb bizonyítékokkal is előálltak, például olyan feljegyzésekkel, melyek egyértelműen alátámasztják, hogy annak idején már maga Tesla is észrevette a műholdat, és megpróbált rádióhullámokkal kommunikálni vele.

És ez még nem minden. 1928-ban a Dél-kínai-tengeren harminc másodpercenként kisugároztak három rádió jelet. Eindhovenben (Hollandia) Van der Pol vette a visszavert hullámokat.

A titokzatos űrszerkezet létezéséről azóta is heves vita folyik, de rendre feltűnik egyes, akár élő felvételeken is, az ISS - Nemzetközi Űrállomás - közelében is.

Akadnak olyan nézetek is, miszerint az Apollo 17 missziója valójában arra összpontosított, hogy a Fekete lovagot megfigyelje és tanulmányozza.

Onnan tudni ezen információk szerint, hogy 13 ezer éve kering a Föld körül, hogy nem ismert korábbi feljegyzés egy az égen lévő, erősen fénylő pontról, mely hirtelen helyváltoztatásra képes.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés apollo


Megtekintések száma: 51263





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet