A fekete szerzetes szellemét fotózták le a tükörben?

2016. szeptember 23., péntek




Hihetetlenül félelmetes és aggasztó fotót sikerült lőnie egy kísértetvadásznak, melyen sokan Nagy Britannia egyik legagresszívebb poltergeist szelleme látható.

A képek első ránézésre semmi szokatlant nem látni. Azonban ha jobban szemügyre vesszük, láthatjuk, hogy a tükörben egy borzalmasan ijesztő alak tűnik fel.

A szellemalak csuklyában van, és úgy néz ki, mint egy szerzetes. Azonnal meg is indultak a találgatások, hogy vajon kinek a szellemalakja látható a képen.

A fényképet Pete Boulton és Rob Hughes készítette, a Pontefract East Drive 30-as szám alatti elhagyatott épületben.

Egy ideig bolyongtak a falak között, és semmi szokatlant nem tapasztaltak, aztán fotókat kezdtek készíteni, és hazamentek.

Otthon azonban az egyik képen észrevették, hogy a tükörben egy ismeretlen alak sziluettje rajzolódik ki. Azonnal tudták, hogy egy túlvilági lényt sikerült lencsevégre kapniuk.

Az épületben korábban tapasztaltak már szokatlan jelenségeket. Ajtócsapódásokat, koppanásokat a falon, illetve éjszakai jajgatásokat, hörgéseket.

Sokan a képen látható figurát a fekete szerzetes szellemével azonosítják. 1966-ban egy a házban élő család életét keserítette fel. Nagyon agresszív volt, és a családnak végül el kellett költöznie onnan.

Azóta időként látni vélik a házban és környékén, de konkrét bizonyítékot még senkinek sem sikerült szolgáltatnia.

Rengeteg legenda kering róla, és sok ember megfélemlített. Nagy Britannia egyik valaha volt legbrutálisabb démoni entitásának gondolják, sokak szerint sokkal agresszívebb volt, mint a Démonok között filmmel híressé váló enfieldi poltergeist.

Sötét alakja állítólag a közeli erdőkben is kísérteni szokott, egyes járókelőket halálra rémítve. Ezért sokszor tanácsolják főleg a fiataloknak, hogy alkonyat után ne nagyon merészkedjenek az erdő közelébe, az ominózus házat pedig messze kerüljék el.

Talán ez a kép egy áttörő bizonyítéka lehet a fekete szerzetes, és a szellemvilág létezésére?

paranormál kísértet szellem szellemek túlvilág kísértetek ijesztő


Megtekintések száma: 81899





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet