A fiú, akinek a testén lógott a feje! Hihetetlen és egyben tragikus történet!

2016. november 8., kedd




Mahendra Ahirwar nem mindennapi fiú volt, mikor megszületett. A feje ugyanis a teste egyik oldalán lógott, 180 fokban elfordulva. Életének 13 évében végig fejjel lefelé látta a világot.

Elképesztően érdekes és megható történet a 13 éves Mahendra Ahirwarról szóló sztori. Nem csak a kitartásról, a reményről tesz néhány alapvető tanulságot, hanem az emberségről is.

Amikor a fiú megszületett, már akkor tudták, hogy valami nincsen rendben vele. A nyaka ugyanis egy ritka rendellenesség miatt nagyon gyenge volt, és az azt tartó izmok gyakorlatilag teljesen elsorvadtak, melynek következtében a fiú feje folyton az oldalára lógott.

Később a helyzetet tovább súlyosbította az, hogy a fiú nyaka meg is nyúlt a saját feje súlyától, és a 13 éves fiú élete nagy részét úgy élte meg, hogy fejjel lefelé látta az egész világot.

Belegondolni sem merünk, hogy ez mennyire borzasztó lehetett neki, mégis a barátai és a családja egy viszonylag vidám, jószívű fiúként ismerte mindig is.

A fiú még járni sem tudott egedül, mindig segítség kellett neki, így állandó felügyelet alatt volt.

Egy Liberpoolban élő angol hölgy, egy bizonyos Julie Jones szíve végül megesett a fiún, akit először egy műsorban látott. Azonnal a fejébe vette, hogy valahogyan segít a fiún.

Különféle orvosokkal beszélt, majd 12.000 angol fontot gyűjtött össze a fiúnak, hogy elvégezzenek rajta egy olyan helyreállító műtétet, amivel újra normális srác lehet.

A műtétnek rengeteg különféle kockázata volt, de a család és a fiú bízott Istenben, így végül sikerült. A Daily Mailnek azt nyilatkozták, nagyon féltek attól, hogy az operáció során elveszítik gyermeküket, de szerencsére nem így lett.

Fiuk kezdte végre normális embernek érezni magát, megnyílt, szívesen kommunikált másokkal, és újra elkezdett iskolába járni.

Azonban a történet a műtétet követő hónapokban tragikus fordulatot vett, és Mahendra meghalt televíziózás közben.

Természetesen sokakban azonnal felvetődött a műtét és a gyermek halálának kapcsolata, de a gyászoló szülők nem hibáztatják a kórházat.

Az orvosok szerint a megerőltető műtétet követően előfordulnak időnként hasonló halálesetek, melyeket különféle természetes okokra lehet visszavezetni.

A fiúnak rengeteg álma volt, céljai és beteljesületlen vágyai. Emléke most már családjában, rokonaiban és barátaiban él tovább.

hihetetlen hihetetlen emberek betegség betegségek különleges betegségek


Megtekintések száma: 96047





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet